airproducts-logo Go to Home Page

Freshline® Smart Technology

Welkom in de wereld van slim cryogeen invriezen

Controleer en optimaliseer uw voedselproductieprocessen altijd en overal. Stap vandaag nog binnen in de wereld van slim cryogeen invriezen.

 

Freshline® Smart Technology brengt een revolutie teweeg in het gemak, de efficiëntie en de effectiviteit van de huidige cryogene vriesprocessen.

Wat is het en hoe werkt het?

Freshline® Smart Technology is een geïntegreerde dienst voor uw cryogene vriesproces, waarmee u de gegevens van uw Freshline® cryogene vriestunnel en tank met vloeibare stikstof kunt bewaken, bekijken en beheren.

Freshline® Smart Technology maakt gebruik van de nieuwste sensoren en draadloze communicatietechnologie om procesoptimalisatie aan te bieden op basis van geavanceerde analyses en belangrijke procesparameters te volgen.

Op technologie gebaseerde oplossing met de inzet van sensoren en draadloze communicatie

Wij bieden een volledig assortiment van op maat gemaakte diensten

Nieuwe projectondersteuning

Producttests op locatie, demonstraties op productieschaal in onze voedsellaboratoria, deskundig advies en R & D-mogelijkheden

Installatie-ondersteuning

Kant-en-klare oplossingen, gecertificeerde gasdistributiesystemen van leveringspunt tot gebruikspunt en training van apparatuur

Klantenservice

Apparatuuronderhoud, efficiëntie-audits en -optimalisatie en onze optie voor externe procesbewaking

Verhoogt Productkwaliteit

  • Bevriest producten optimaal
  • Vermindert mogelijk fysieke productschade door niet-geoptimaliseerd laden

Ondersteuning van Traceerbaarheid en Kwaliteitsborging

  • Ondersteunt de kwaliteitsborging door middel van operationele verslagen
  • Bespaart tijd op gegevensanalyse
  • Geeft foutmeldingen

Slimme Klantenservice op Afstand

  • Toegang tot procesgegevens op afstand
  • Snellere oplossingen door onnodige bezoeken op locatie te vermijden

Wat zeggen klanten 

"Ik heb in Air Products de meest responsieve en beste partner gevonden voor stikstof invriezen, voor de levering van stikstof en de service die we krijgen. Bovendien spelen zij een zeer nuttige rol met hun investeringen in nieuwe technologie."

"Ik denk dat Air Products de levensmiddelenmarkt heel goed begrijpt en in het bijzonder de uitdagingen waarvoor wij stonden, dus kozen we hen als onze partner."

"Air Products Freshline® Smart Technology geeft ons real-time diagnostische vaardigheden, zowel op afstand als via onze in-line technologie. Daarbij werkt het zodanig dat we kostenbesparingen kunnen realiseren."

Vraag het de expert

“Hoe kunnen klanten profiteren van de Freshline® Smart Technology van Air Products?”
Vanuit zakelijk oogpunt is een van de voornaamste belangen van onze klanten het schatten van het verbruik van vloeibare stikstof per kg gekoeld/diepgevroren product. In sommige gevallen staat er zelfs iemand buiten elk uur het tankniveau af te lezen, om vervolgens te proberen de splitsing van het verbruik van vloeibare stikstof per apparatuurtoepassing te evalueren. Met de Freshline® Smart Technology van Air Products is handmatig gissen overbodig. De tool biedt deze berekening automatisch en nauwkeurig aan.

HULPMIDDELEN