airproducts-logo Go to Home Page

CryoEase®-service

Een handige en kostenefficiënte, betrouwbare gastoevoeroplossing

Een compacte cryogene tank op locatie die regelmatig wordt bijgevuld door een speciaal ontworpen leveringsvoertuig. Air Products' CryoEase® Service biedt de voordelen van bulklevering aan kleinverbruikers van stikstof, zuurstof en argon. Met deze oplossing voor gastoevoer kunt u het volledig verwisselen van lege cilinders en de bijbehorende ongemakken voorkomen.

Een breed scala aan CryoEase® tankverbruikniveaus en gastoevoerdruk. De experts van Air Products werken nauw met u samen om de juiste gasleveringsoplossing voor uw uitdagingen te vinden.

Het CryoEase® Service is een unieke manier van gaslevering. Air Products heeft deze service geïntroduceerd ter ondersteuning van onze missie om de ideale gasleveringsoplossing te leveren aan gebruikers van industriële gassen.

Door meer dan 70 jaar ervaring in het bedienen van diverse industrieën over de hele wereld, begrijpen we het belang van een betrouwbare gaslevering voor uw productiviteit en veiligheid. Duizenden klanten over de hele wereld genieten al van het gemak van de CryoEase® Service.

Air Products heeft al meer dan 10.000 CryoEase geïnstalleerd® tanks over de hele wereld, wat kostenefficiënte, handige, betrouwbare en geavanceerde gasleveringsdiensten biedt aan klanten in verschillende industrieën.

De voordelen van de CryoEase-service van Air Products

Gebruiksgemak

Zorgeloos gas leveren met automatische aanvulling van producten en one-stop-service

Verbeterde veiligheid op de werkplek

Elimineert het hanteren en vervangen van cilinders. Vermindert de blootstelling aan cryogene gassen onder druk

Hogere productiviteit en operationele efficiëntie

Continue en ononderbroken gastoevoer, zelfs tijdens het bijvullen van tanks. Stroomlijnt inkooporder en factuurregeling

Rendabel

Elimineert productresten die worden geretourneerd in cilinders en dewarvaten, zodat u alleen betaalt voor het gas dat u gebruikt

Betere werkomgeving

Consolideert alle cilinders in één tank en neemt minder ruimte in beslag

Gegarandeerde zuiverheid van gas

Elimineert het potentiële risico van kruisbesmetting met speciale cilinders

Wilt u meer weten over de CryoEase®-service?

CONTACT OPNEMEN:

Gassen

Argon

Een inert gas met unieke eigenschappen, dat wordt gebruikt in diverse industriële en analytische toepassingen. Argon wordt veel ingezet in metaalindustrie voor de productie, verwerking en fabricage van metaal. 
Het kan als een zuiver gas worden ingezet voor bepaalde toepassingen voor afschermen, blanketen, uitgloeien en heet isostatisch persen (HIP) en als onderdeel van een mengsel met andere gassen, zoals kooldioxide, zuurstof, stikstof, waterstof of helium, afhankelijk van het proces en het materiaal.

Stikstof

Nuttig als gas, vanwege de inerte eigenschappen en als vloeistof voor koelen en vriezen. Vrijwel elke industrie kan profiteren van de unieke eigenschappen om de opbrengst te verbeteren, de prestaties te optimaliseren en de bedrijfsvoering veiliger te maken.

Zuurstof

Naast het gebruik als ademgas voor toepassingen in de gezondheidszorg, profiteren de sterke oxiderende eigenschappen ervan in veel industrieën van het verbeteren van de opbrengst, het optimaliseren van de prestaties, het verlagen van de kosten en het verminderen van de CO2-voetafdruk in vergelijking met andere brandstoffen.