airproducts-logo Go to Home Page

Medisch

Bij Air Products hebben we een breed assortiment gassen en apparatuur voor de medische markt: medische gassen, speciale gassen en gassen voor onderhoud, evenals apparatuur en materiaal voor cryobiologische installaties.

Air Products heeft een gastoevoeroplossing voor uw medische toepassing. De 'zuivere' reeks gassen kan worden geleverd van uiterst draagbare cilinders van 2 liter tot grote tanks voor vloeibare bulkgoederen.

Dit assortiment omvat: zuurstof, kooldioxide, stikstof, distikstofoxide, medische lucht en helium.

Voor medische gasmengsels kunnen we leveren aan een breed scala aan therapeutische, respiratoire, cardiovasculaire en anesthesiebehandelingen en analyses, bijvoorbeeld:

  • Bloedgas
  • Longdiffusie
  • Zuurstofmengsels - distikstofoxide en kooldioxide
  • Aerobe en anaërobe mengsels
  • Ethyleenoxide thyleenoxide
  • Heliumzuurstofmengsels

Met zo'n uitgebreid portfolio aan gassen zijn wij door onze expertise de voorkeursleverancier in de gezondheidszorg en de medische sector.

Vragen? We hebben antwoorden.

CONTACT OPNEMEN:

Gassen

Met Air Products-gassen, die meestal in gasvormige en vloeibare vorm worden geleverd, kunnen klanten in een groot aantal industrieën hun milieuprestaties, productkwaliteit en productiviteit verbeteren.

Helium

Een inert gas voor cryogene toepassingen, warmteoverdracht, afscherming, lekdetectie, analyse en hijstoepassingen

Stikstof

Nuttig als gas, vanwege de inerte eigenschappen en als vloeistof voor koelen en vriezen. Vrijwel elke industrie kan profiteren van de unieke eigenschappen om de opbrengst te verbeteren, de prestaties te optimaliseren en de bedrijfsvoering veiliger te maken.

Speciale gassen

UHP-gassen, proces-, kalibratie- en ISO 17025-geaccrediteerde mengsels in een groot aantal leveringswijzen.