airproducts-logo Go to Home Page

Cement en kalk

Industriële gasoplossingen ter verbetering van cement- en kalkverwerking

Door industriële gassen te gebruiken, zoals zuurstof en stikstof, kunt u de productie en winst verhogen, de efficiëntie en veiligheid verbeteren en de uitstoot van uw cement- of kalkinstallaties verlagen. Na jarenlang met de cement- en kalkindustrie te hebben gewerkt, heeft Air Products uitgebreide kennis en praktijkervaring opgebouwd en klanten geholpen processen te verbeteren tijdens hun activiteiten.
Download de brochure over cement en kalk

Voeg zuurstof of stikstof toe om uw werking te verbeteren...

  • Hogere productie, lagere brandstofkosten en lagere uitstoot in ovens en precalciner-processen met zuurstofverrijking
  • Verbeterde veiligheid door stikstof te gebruiken om brand en explosies te voorkomen
  • Betere productkwaliteit en sneller storten en storten van beton door toevoeging van stikstof 

Vragen? Wij hebben antwoorden.

CONTACT OPNEMEN:

KALKINSTALLATIE GEOPTIMALISEERDE OVENPRESTATIES MET ZUURSTOFVERRIJKING

De verwerkingscapaciteit van een Britse kalkproducent daalde na de overschakeling op alternatieve brandstoffen. Lees hoe wij hebben bijgedragen aan het herstel van de prestaties die zij hadden voorafgaand aan de overstap.

KLANTOFFERTE

"Wij zijn van mening dat Air Products toonaangevend is op het gebied van zuurstofverrijkingstechnologie dankzij hun kennis, ervaring en professionele benadering. Van het installeren van de apparatuur, het bedienen van de installatie, het trainen en het bieden van ondersteuning, Air Products heeft alle verwachtingen overtroffen en blijft indruk maken."
Managing Director bij een Britse kalkproducent

Gassen

Air Products-gassen, die meestal in gasvormige en vloeibare vorm worden geleverd, stellen klanten in een breed scala van industrieën in staat hun milieuprestaties, productkwaliteit en productiviteit te verbeteren.

Kooldioxide

Onze ervaren toepassingsteams over de hele wereld kunnen hun industrie- en toepassingskennis gebruiken om u te voorzien van een levering van samengeperste of vloeibare kooldioxide en een technologieoplossing die aan uw unieke behoeften voldoet.

Stikstof

Nuttig als gas, vanwege de inerte eigenschappen en als vloeistof voor koelen en vriezen. Vrijwel elke industrie kan profiteren van de unieke eigenschappen om de opbrengst te verbeteren, de prestaties te optimaliseren en de bedrijfsvoering veiliger te maken.

Zuurstof

Naast het gebruik als ademgas voor toepassingen in de gezondheidszorg, profiteren de sterke oxiderende eigenschappen ervan in veel industrieën van het verbeteren van de opbrengst, het optimaliseren van de prestaties, het verlagen van de kosten en het verminderen van de CO2-voetafdruk in vergelijking met andere brandstoffen.

HULPMIDDELEN