airproducts-logo Go to Home Page

Kracht

Gassen en technologieën om de efficiëntie en veiligheid te verbeteren

Als toonaangevend industrieel gasbedrijf ondersteunt Air Products de energie-industrie al tientallen jaren. Of u nu elektriciteit opwekt met kolen, aardgas, olie of hernieuwbare energie, de industriële gasoplossingen en geavanceerde scheidingstechnologieën van Air Products kunnen u helpen de energie-efficiëntie en veiligheid in uw energiecentrale te verbeteren, wat kan leiden tot meer capaciteit en besparingen.

  • Vermijd en voorkom brand in vaste hanteringssystemen met kooldioxide en stikstof
  • Verbeter de veiligheid door ontvlambare stoffen inertiseren of afdekken met een inert gas, zoals stikstof of kooldioxide
  • Verhoog de capaciteit en verbrand materialen bij hogere temperaturen door zuurstof toe te voegen aan de luchtstroom van een ketel
  • Verhoog het opgewekte vermogen zonder de stoomtoevoer te wijzigen door waterstof te gebruiken voor het koelen van de turbogenerator

Reken op de expertise van Air Products. . .

Laat onze toepassingstechnici u helpen manieren te vinden om energie-efficiëntie en veiligheid te verbeteren.

NEEM VANDAAG NOG CONTACT MET ONS OP

Gassen

Air Products-gassen, die meestal in gasvormige en vloeibare vorm worden geleverd, stellen klanten in een breed scala van industrieën in staat hun milieuprestaties, productkwaliteit en productiviteit te verbeteren.

Kooldioxide

Onze ervaren toepassingsteams over de hele wereld kunnen hun industrie- en toepassingskennis gebruiken om u te voorzien van een levering van samengeperste of vloeibare kooldioxide en een technologieoplossing die aan uw unieke behoeften voldoet.

Waterstof

Gewaardeerd om zijn reactieve en beschermende eigenschappen, en gebruikt door vele industrieën zoals elektronica, voedingsmiddelen, glas, chemicaliën, raffinage en meer kunnen profiteren van de unieke eigenschappen om de kwaliteit te verbeteren, prestaties te optimaliseren en kosten te verlagen.

Stikstof

Nuttig als gas, vanwege de inerte eigenschappen en als vloeistof voor koelen en vriezen. Vrijwel elke industrie kan profiteren van de unieke eigenschappen om de opbrengst te verbeteren, de prestaties te optimaliseren en de bedrijfsvoering veiliger te maken.

Zuurstof

Naast het gebruik als ademgas voor toepassingen in de gezondheidszorg, profiteren de sterke oxiderende eigenschappen ervan in veel industrieën van het verbeteren van de opbrengst, het optimaliseren van de prestaties, het verlagen van de kosten en het verminderen van de CO2-voetafdruk in vergelijking met andere brandstoffen.

Tijdelijke gastoevoer

Al meer dan 40 jaar vertrouwen onze klanten op onze Air Products Express Services (APEX) voor een veilige, betrouwbare en snelle tijdelijke levering van gas. Wanneer u op korte termijn of in nood industriële gaslevering nodig hebt, met name tijdens turnarounds of opstarttijden, piekvraagperioden, geplande of ongeplande onderhoudsactiviteiten, hebt u snel hulp nodig om online en productief te blijven.
MEER INFORMATIE