airproducts-logo Go to Home Page

Bio-energie

Deskundige oplossingen om u te laten slagen

De productie van biobrandstoffen en de productie van bioheat en biopower vormen een unieke uitdaging voor projectontwikkelaars en -operators. Air Products biedt een breed portfolio van gasproducten, technologieën en technische expertise die kunnen helpen de productiviteit, effectiviteit en veiligheid van veel bio-energieprocessen te verbeteren. Of u nu betrokken bent bij bestaande bedrijfsvoering of een nieuw project ontwikkelt, wij kunnen u helpen. Als een van 's werelds toonaangevende leveranciers van zuurstof, stikstof, waterstof en andere industriële gassen, kunnen we onze kennis inzetten om u te helpen succesvoller te zijn.

Industriële gassen en technische expertise van een wereldwijde leider

  • Wereldwijd marktleider in de productie van stikstof, zuurstof en argon
  • 's Werelds grootste producent en leverancier van waterstof en helium
  • Betrouwbare en veilige levering van industriële gassen
  • Uitstekende staat van dienst in het op tijd voldoen aan wensen
  • Marktleider in veiligheid
  • Technische ondersteuning wanneer u die nodig heeft
  • Klantenservice van wereldklasse

Praat met Air Products.

We bespreken graag de oplossingen met industriële gassen die het beste aansluiten bij uw behoeften.

CONTACT OPNEMEN:

STIKSTOF: EEN VEILIGHEIDSDEKEN VOOR DE CHEMISCHE INDUSTRIE

Lees meer over de voordelen en veiligheidsverbeteringen bij het gebruik van stikstof voor het afdekken van uw proces of materiaal.

Air Products Hydrogen Reactions Lab

Het Air Products Hydrogen Reactions Lab is ontworpen om innovatie en productiviteit te bieden in de hydrogeneringsreacties van onze klanten. Laat onze technici u helpen de productkwaliteit te verbeteren en de productiekosten te verlagen door de optimale druk, temperatuur en waterstof-tot-toevoerverhouding voor uw specifieke voeding en katalysator te bepalen.
WATERSTOFREACTIES LAB

Inerting/Blanketing

Hydrogenation of fats and oils

Fire suppression for biomass storage and systems

Bioenergy process testing

Hydrogen Recovery from Biorefinery Off-Gases

Neem vandaag nog contact met ons op om een proefperiode voor uw proces in te plannen.

Onze specialisten kunnen bepalen of waterstof uw proces kan ondersteunen.

CONTACT OPNEMEN:

Gassen en leveringsopties

Air Products-gassen, die meestal in gasvormige en vloeibare vorm worden geleverd, stellen klanten in een breed scala van industrieën in staat hun milieuprestaties, productkwaliteit en productiviteit te verbeteren.

Waterstof

Gewaardeerd om zijn reactieve en beschermende eigenschappen, en gebruikt door vele industrieën zoals elektronica, voedingsmiddelen, glas, chemicaliën, raffinage en meer kunnen profiteren van de unieke eigenschappen om de kwaliteit te verbeteren, prestaties te optimaliseren en kosten te verlagen.

Zuurstof

Naast het gebruik als ademgas voor toepassingen in de gezondheidszorg, profiteren de sterke oxiderende eigenschappen ervan in veel industrieën van het verbeteren van de opbrengst, het optimaliseren van de prestaties, het verlagen van de kosten en het verminderen van de CO2-voetafdruk in vergelijking met andere brandstoffen.

Stikstof

Nuttig als gas, vanwege de inerte eigenschappen en als vloeistof voor koelen en vriezen. Vrijwel elke industrie kan profiteren van de unieke eigenschappen om de opbrengst te verbeteren, de prestaties te optimaliseren en de bedrijfsvoering veiliger te maken.

Kooldioxide

Onze ervaren toepassingsteams over de hele wereld kunnen hun industrie- en toepassingskennis gebruiken om u te voorzien van een levering van samengeperste of vloeibare kooldioxide en een technologieoplossing die aan uw unieke behoeften voldoet.

Bulklevering

Geleverd per vrachtwagen en opgeslagen op uw locatie, hetzij als vloeistof in cryogene tanks of als gas in hogedrukbuizen op basis van uw volume, gewenste druk, zuiverheidsniveau, stroomsnelheid en bedrijfspatroon

On-site gasgeneratie

On-site gasgeneratie helpt duurzame klanten om hun CO2-voetafdruk te verkleinen, de energie-efficiëntie te verhogen, de doorvoer te verhogen, de kwaliteit van het eindproduct te verbeteren en de milieuprestaties te verbeteren. 

PRISM®-membranen

PRISM-membraanscheiders genereren on-site gas voor toepassingen zoals stikstofproductie, luchtdroging, waterstofterugwinning, biogasopwerking en de productie van met zuurstof verrijkte lucht.

APEX Temporary Emergency Gas Services

Short-term or emergency industrial gas supply for start-ups, peak demand periods, planned or unplanned maintenance activities, and plant or pipeline turnarounds.

Cryogene luchtscheidingsinstallaties

Air Products bezit en exploiteert momenteel meer dan 300 luchtscheidingsinstallaties in meer dan 40 landen wereldwijd, voor alle soorten toepassingen. Naast onze eigen installaties hebben we wereldwijd meer dan 1000 luchtscheidingsinstallaties verkocht, ontworpen en gebouwd. 

HULPMIDDELEN