airproducts-logo Go to Home Page

Bedenk wat er mogelijk is.

Met een bedrijf dat om u geeft.

Wij zetten uw welzijn op de agenda.

Werken bij Air Products gaat over meer dan alleen competitieve salarissen en fantastische kansen. Wij geven u toegang tot een hele reeks voordelen en hulpmiddelen om u en uw gezin te helpen.

Afhankelijk van uw functie en locatie komt u mogelijk in aanmerking voor een aantal voordelen die gericht zijn op de zorg voor uw welzijn. Rekening houdend met de individuele omstandigheden van elke persoon, kunnen de voordelen en middelen die beschikbaar zijn, omvatten:

  • Gezondheidsplannen
  • Betaalde vakantie en feestdagen
  • Themaverloven : persoonlijk, familie, militair, educatief
  • Levensverzekeringen
  • Persoonlijke ongevallenverzekering
  • Employee Recognition Programs
  • Referral-programma's voor werknemers
  • Andere mogelijke voordelen zijn spaarregelingen voor pensioen, auto- / vervoerskostenvergoedingen en meer.

We voeren ook wereldwijde gezondheids- en welzijnsinitiatieven uit, waarbij we medewerkers en hun families voorzien van middelen en hulpmiddelen om hun persoonlijke gezondheid te verbeteren en te behouden en een gezonde levensstijl te leiden. En in de VS bieden we een gratis bron en doorverwijzingsservice voor praktisch advies over ouderschap en kinderopvang, ouderenzorg, financiële en universiteitsplanning, pensioenplanning en meer.


Een goed gevoel over werken bij ons

Afgezien van de tastbare voordelen van het werken bij Air Products, zijn er nog tal van andere redenen om u hier goed te voelen. 

Wij zijn van mening dat leren een levenslang proces is, dus wat uw positie binnen het bedrijf ook is, we zullen u helpen uw talenten en vaardigheden te ontwikkelen met behulp van middelen en hulpmiddelen waarmee u uw volledige potentieel kunt realiseren. We moedigen medewerkers ook aan om hun tijd en talenten te delen door tijdens werktijd de tijd te nemen om vrijwilligerswerk te doen.

Wij geven ook om anderen buiten onze directe 'familie', steunen met trots de gemeenschappen over de hele wereld waarin wij werken om hen te helpen hun doelen te bereiken, en stellen ambitieuze milieudoelstellingen om onze eigen activiteiten voortdurend te verbeteren en een betere wereld voor iedereen te ondersteunen. 

Landscaping Design Geworteld in duurzaamheid  

De landschappelijke inrichting van het wereldwijde hoofdkantoor van Air Products maakt deel uit van een gevarieerd ecosysteem en bestuivingsvriendelijk weidenproject dat is ontworpen om water, brandstof, kunstmest en pesticiden te verminderen. Het ziet er bewust anders uit dan traditionele, vaak gemaaide en behandelde gazons en is bedoeld om een gevarieerde leefomgeving te bieden voor dieren in het wild, met behoud van hulpbronnen, die aansluiten bij onze toewijding aan duurzaamheid.

Het meerjarige weideproject omvat gebieden die zijn beplant met inheems gras en wilde bloemen die groot kunnen worden zodat ze dieren aantrekken, bestuivers (zoals kolibries, bijen en vlinders) ondersteunen en een wisselend beeld bieden door de seizoenen heen.

U kunt meer te weten komen over deze groeiende trend in landschapsarchitectuur en hier aanvullende foto's van onze internationale hoofdkantoorcampus bekijken New York Times artikel.
New York Times Article

Bent u er klaar voor?

Zoek naar de nieuwste vacatures bij Air Products.

Jobs zoeken

Bronnencentrum