airproducts-logo Go to Home Page

Lasapparatuur

Een serie essentiële apparatuur waarmee u gassen effectief kunt gebruiken

Het nieuwe assortiment Fastparts® apparatuur combineert kwaliteit en prestaties tegen een betaalbare prijs. Of u nu de unieke Integra® cilinder van Air Products gebruikt of traditionele cilinder en pakketten, ons assortiment apparatuur is beschikbaar met een klik op de knop, via de klantenservice en uw lokale agent.

Met een reeks geïntegreerde flow optimisers (IFO's) bent u verzekerd van een optimale flow bij gebruik van de Integra® cilinder, met een bereik van 8 lpm tot 18 lpm, geschikt voor TIG- en MIG/MAG-lassen.

Er is ook een breed scala aan regelaars beschikbaar; of u nu een eentrapsregelaar voor zuurstof of een hogedrukregelaar voor stikstof nodig hebt, u kunt er zeker van zijn dat er een regelaar beschikbaar is voor uw specifieke behoefte.

Air Products levert een reeks vlamdovers voor oxy-fuel toepassingen. Of het nu gaat om een resetbare of niet-bezinkbare versie of een van de nieuwste versies voor de ox-acetyleen Integra® cilinder, er is een FBA beschikbaar die specifiek is afgestemd op uw vereisten. We leveren ook mondstukken, slangen, branders en trolleys.

Meer informatie over ons assortiment lasapparatuur?

CONTACT OPNEMEN:

Bekijk de voordelen van onze Maxx®-gassen

Wat u ook last, de innovatieve reeks lasgassen van Air Products levert superieure resultaten. Samengesteld om de output te verhogen door een unieke combinatie van lasbaarheid, laskwaliteit en hogere lassnelheden, bereikt u meer met minder uitval.

Zien is geloven: boek een demo

CONTACT OPNEMEN:

Air Products' Gastrak®-service

Bespaar geld, verhoog de productiviteit en verbeter de kwaliteit. Of u nu enkele cilinders gebruikt of gassen gebruikt, de Gastrak®-service kan u helpen .

  • Kosten verlagen: Door het elimineren van de startpiek en een te hoge gasflow verbruikt u minder gas.
  • Kwaliteit verbeteren: Consistent gebruik van de optimale gasstroomsnelheid verbetert de laskwaliteit en vermindert uitval .
  • Eenvoudige installatie: Gastrak®-apparatuur kan worden geïntegreerd in een bestaande of nieuwe gasleiding, of kan worden gebruikt met traditionele en/of Integra®-cilinders .
WILT U BEGINNEN MET BESPAREN?

Klaar om te bestellen?

NU KOPEN

HULPMIDDELEN