airproducts-logo Go to Home Page

Diverse group of employees | Klaar om opnieuw te bedenken wat mogelijk is?

U hoort erbij en doet ertoe

Diversiteit is een hoeksteen van alles wat we doen bij Air Products. Wat u ook doet, waar u ook vandaan komt, wij zijn toegewijd aan u; hier wordt ieders stem gehoord en iedereen weet dat hij of zij wordt gewaardeerd. We verwelkomen mensen van alle achtergronden, maken gebruik van hun diversiteit en unieke ervaringen en brengen ze elke dag bij elkaar om oplossingen te creëren die mensen de ruimte in sturen, levens redden in ziekenhuizen en revolutionaire megaprojecten te bouwen die koolstofarm maken. Daarom hoort u erbij

Meer Info

Groeien met ons mee

Air Products is overal ter wereld aanwezig. Ons team heeft meer dan 21.000 mensen in meer dan 50 landen en we zijn een van 's werelds toonaangevende bedrijven op het gebied van industriële gassen. Wij bieden kansen als geen ander ― en naarmate wij groeien, kunt u dat ook. Elke dag ontstaan er nieuwe mogelijkheden, en als u ze wilt, kunt u die ook grijpen. Als u de opwinding en het verlangen geeft om de toekomst vorm te geven, bieden wij training, ervaring en slimme, gepassioneerde mensen om mee samen te werken. Als u een nieuwe kijk wilt krijgen op wat mogelijk is, bent u op de juiste plek.

Wat werken voor Air Products voor u zou betekenen ...

Veiligheid voorop stellen
Veiligheid draait om JOU. Op
Air Products, onze belangrijkste asset zijn onze mensen. Voor ons is niets belangrijker dan uw veiligheid. Geen productieniveaus, omzet of winst. Daarom is ons enige aanvaardbare doel nul incidenten. Het is onze morele verantwoordelijkheid om elkaar en onze gemeenschappen veilig te houden.
Erbij horen en er toe doen
Diversiteit zit in alles wat we doen
Air Products - door onze gemotiveerde mensen, onze internationale klanten en de unieke achtergronden en perspectieven die we bieden. We maken gebruik van die diversiteit en verscheidenheid aan ervaringen om tot de beste ideeën en innovaties te komen die ons uiteindelijk naar ons hogere doel drijven.


Samen bouwen
We komen elke dag samen, gedreven door ambitie en innovatie, met een gedeelde passie en enthousiasme voor de toekomst die we helpen opbouwen. Het zit in ons DNA om te werken als iemand met de onbevreesde bedoeling om een betere manier te vinden.
Met ons meegroeien
Naarmate Air Products groeit, kunt u dat ook. Er ontstaan dagelijks nieuwe mogelijkheden, u moet ze gewoon willen hebben en eropuit gaan om ze te grijpen. U staat aan het roer van uw carrière en de vervulling van uw persoonlijke doel. Met ons meegroeien is veel meer dan alleen onze geweldige trainingsprogramma's, het is de ervaring die u opdoet en het leren tijdens het werken met slimme en gepassioneerde collega's over de hele wereld.

Vind uw toekomst

Elke dag ontstaan er nieuwe mogelijkheden bij Air Products. Bekijk ze hier.

Voor u zorgen

Er zijn veel voordelen voor u en uw gezin als u met ons samenwerkt. Hoewel ze variëren
Op basis van locatie en functie is dit wat je kan verwachten als voltijdse medewerker.

Bent u er klaar voor?

Zoek naar de nieuwste vacatures bij Air Products.

Jobs zoeken

Bronnencentrum