airproducts-logo Go to Home Page

Klaar voor een betere toekomst?

Engineering, Procurement en Construction (EPC)

Ontwikkelen. Uw technische vaardigheden.

Air Products is een wereldleider op het gebied van industriële gassen, apparatuur en expertise. We zijn ook verantwoordelijk voor de ontwikkeling, engineering, bouw en exploitatie van enkele van 's werelds grootste industriële gasprojecten. En als onderdeel van ons Engineering, Procurement and Construction-team kunt u hier uw vaardigheden ontwikkelen en een fantastische carrière opbouwen.

We helpen bij het oplossen van de wereldwijde problemen op het gebied van duurzaamheid en energie, en we hebben ingenieurs met een brede ervaring nodig om ons te helpen. U krijgt de kans om met ons bedrijf mee te groeien naarmate we projecten op wereldschaal blijven uitvoeren en oplossingen bieden voor de uitdagingen van onze klanten.

Vacatures zoeken

Werk aan megaprojecten van wereldklasse

Samen met onze partners ontwikkelen we megaprojecten voor de groeiende behoefte aan schone, duurzame energie. Elk van hen vereist veiligheid van wereldklasse, baanbrekende technologie en innovatie, een vlekkeloze uitvoering, uitmuntende werking en betrouwbaarheid, en bovenal de juiste mensen.

Veiligheid, geïntegreerd in alles wat we doen

Wij geloven dat er niets belangrijker is dan veiligheid, geen omzet, geen productie, geen winst. Veiligheid en veilige praktijken zijn een kernwaarde van ons bedrijf en maken deel uit van alles wat we doen, inclusief het werken met leveranciers en het bouwen van projecten van wereldformaat over de hele wereld. Hier vertelt Construction Sourcing Manager Terrence Mootoo hoe het is om bij Air Products te werken.

U hoort erbij en doet ertoe

We zijn toegewijd aan het bieden van een inclusieve werkomgeving waarin alle werknemers met respect en waardigheid worden behandeld en het gevoel hebben dat ze worden gewaardeerd, erbij horen en er toe doen. Dat betekent dat we ons niet alleen moeten richten op superieure financiële prestaties, maar ook mensen uit alle lagen van de samenleving bij elkaar moeten brengen om samen te werken en oplossingen te bedenken voor de belangrijkste uitdagingen op het gebied van energie en milieu.

Hoe u kunt groeien met ons als ingenieur

We zullen uw persoonlijke groei altijd ondersteunen, naast de groei van ons bedrijf, en in alle aspecten van ons bedrijf vindt u voldoende mogelijkheden om te groeien en uw carrière te ontwikkelen.

Bent u er klaar voor?

Zoek naar de nieuwste vacatures bij Air Products.

Jobs zoeken

Bronnencentrum