airproducts-logo Go to Home Page

Water en afvalwater

Rendabele oplossingen voor waterzuiveringsprocessen

Bent u op zoek naar betrouwbare, efficiënte en kostenbesparende oplossingen voor waterbehandeling die voldoen aan de milieuwetgeving?

Onze innovatieve Halia® wateroplossingen met behulp van zuivere zuurstof leveren kostenefficiëntie en milieuvoordelen op en helpen u uw waterbehandelingsprocessen te verbeteren. De technologie combineert alle bewezen voordelen van beluchting met zuivere zuurstof, ozon en geavanceerde oxidatie met de hoge-massaoverdracht en levert uiterst effectieve, goedkope wateroplossingen.

Bieden onze oplossingen:

Afvalwater. Oxidatietechnologieën om u te helpen bij het behandelen van gemeentelijke en industriële afvalwaterstromen om te voldoen aan de vereiste normen voor waterhergebruik in verschillende toepassingen.

DrinkwaterWaterdesinfectietechnologieën die zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van gemeenschappen en hogere wettelijke vereisten, terwijl de bedrijfskosten worden verlaagd.

Aquacultuur en oxygenatie in de rivier. Hoogzuivere zuurstof voor broederijen en viskwekerijen.

Halia®-oplossingen zijn geschikt voor uiteenlopende vereisten:

  • De afvalwaterbehandelingscapaciteit van een bestaande installatie vergroten
  • Ter beperking van schuimvorming, geur en VOC's die vrijkomen uit een beluchtingstank
  • Nitrificatie en bezinkingsefficiëntie verbeteren
  • Kleur verwijderen voor lozing of hergebruik
  • Om recalcitrante verontreinigingen te verwijderen
  • Het niveau van opgeloste zuurstof (DO) verhogen en de dichtheid van de aquacultuur verhogen

Halia®-oplossingen voor waterbehandeling omvatten:

Pilot proeven

Biologische behandelingssystemen

Systemen voor oxidatiebehandeling

Doorlopende technische ondersteuning en apparatuurservice

Beoordelingen en training over veiligheid en gebruiksgemak

Vraag het de expert

Samy Sablayrolles

Commercial Technology Water Solutions, Europa

"Kan zuivere zuurstof luchtbeluchtingssystemen vervangen?”
Met Air Products-technologie kunt u de installatie een boost geven met zuivere zuurstof zonder de huidige luchtbeluchting te stoppen. Het concept dat we hanteren is om het gebrek aan zuurstof dat optreedt tijdens piekperioden te dekken of om eventuele tekorten van luchtbeluchting te compenseren, terwijl de luchtbeluchting zo actief mogelijk blijft. In sommige gevallen zal zuivere zuurstof de luchtsystemen volledig vervangen wanneer de voordelen, zoals kostenbesparingen en productiviteitsstijging, duidelijk zijn geïdentificeerd of wanneer de interacties tussen beluchters met zuivere zuurstof en luchtbeluchters niet kunnen worden vermeden. Voor elke oplossing is de technologie en systeemexpertise van Air Products gericht op kostenbesparingen door elk systeem te begrijpen en de beste oplossing te bieden op het gebied van kosten en efficiëntie.

Moet u uw waterzuiveringsproces verbeteren?

Onze technici kunnen u advies geven over de juiste apparatuur en oplossing voor uw behoeften.

CONTACT OPNEMEN:

Gassen

Air Products-gassen, die meestal in gasvormige en vloeibare vorm worden geleverd, stellen klanten in een breed scala van industrieën in staat hun milieuprestaties, productkwaliteit en productiviteit te verbeteren.

Kooldioxide

Onze ervaren toepassingsteams over de hele wereld kunnen hun industrie- en toepassingskennis gebruiken om u te voorzien van een levering van samengeperste of vloeibare kooldioxide en een technologieoplossing die aan uw unieke behoeften voldoet.

Zuurstof

Naast het gebruik als ademgas voor toepassingen in de gezondheidszorg, profiteren de sterke oxiderende eigenschappen ervan in veel industrieën van het verbeteren van de opbrengst, het optimaliseren van de prestaties, het verlagen van de kosten en het verminderen van de CO2-voetafdruk in vergelijking met andere brandstoffen.