airproducts-logo Go to Home Page

Erbij horen en ertoe doen

U bent belangrijk voor ons.

Ons doel is om mensen bij elkaar te brengen om samen te werken en innovatieve oplossingen te vinden voor 's werelds grootste uitdagingen op het gebied van energie en milieu. Maar dat bereiken we alleen als iedereen samenwerkt. en dat is waarom u erbij hoort en ertoe doet.

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat ieders stem wordt gehoord en om de diverse unieke ervaringen die zij bieden te benutten, zodat ze trots kunnen zijn op wie ze zijn en waar ze werken. Onze cultuur is ontworpen om mensen op elk niveau te betrekken en te stimuleren, waarbij mensen samenkomen op basis van hun talent, ideeën en passie voor wat ze doen. En naarmate onze activiteiten zich uitbreiden naar nieuwe delen van de wereld, brengen we onze waarden voor diversiteit en inclusie naar plaatsen waar de rol van minderheden en vrouwen zich nog steeds ontwikkelt.

Individueel zijn we sterk; samen zijn we uiterst machtig. 

Wij staan samen

Een boodschap van onze Chairman, President en CEO

Wij staan samen tegen de ziekte van racisme.

Wij staan samen tegen de kwaal van haat.

Wij staan samen in onze gedeelde menselijkheid en gelijkheid.

Wij staan samen inzake het fundamentele recht van eenieder om met waardigheid en respect te worden behandeld.

Wij staan samen.

Graphic illustrating diversity goals for women and minorities in professional and managerial roles
* Air Products behaalde in oktober 2020 de oorspronkelijke doelstelling van 20% voor de vertegenwoordiging van minderheden in de professionele en managementfuncties van de VS en stelde in november 2021 een nieuwe doelstelling van 30% vertegenwoordiging in deze rollen tegen 2025.

Breng uw mogelijkheden naar onze diverse medewerkers.

We streven ernaar het veiligste en meest winstgevende industriële gasbedrijf ter wereld te zijn en onze klanten een uitstekende service te bieden. We streven ernaar om de meest diverse te zijn in onze brede en groeiend cultureel landschap van meer dan 21.000 werknemers in meer dan 50 landen. 

Onze innovatieve wervingsstrategieën helpen ons aanbod van divers talent te versterken 2019in 2019 was 55% van onze aangeworven studenten divers. En we hebben duidelijke doelen gesteld voor de toekomst, waaronder het bereiken van ten minste 28% vrouwelijke vertegenwoordiging in professionele en leidinggevende functies wereldwijd en 30% minderheidsvertegenwoordiging in dezelfde rollen in de VS in 2025. Ons doel is om de plaatsen waar we zaken doen te reflecteren en het beschikbare talent op die plaatsen volledig te benutten ― en als zodanig bouwen we aan een meer diverse en inclusiegerichte cultuur binnen ons bedrijf.

Een inclusiegerichte cultuur creëren

Ervoor zorgen dat ieders stem wordt gehoord, betekent het creëren van een respectieve en inclusiegerichte cultuur waarin medewerkers verschillende perspectieven opzoeken en zich gesterkt voelen om hun standpunten met vertrouwen te uiten en actie te ondernemen om betekenisvolle verandering te creëren. 

Om die cultuur te helpen creëren, bieden onze Employee Resource Groups (ERG's) ondersteunende gemeenschappen om talent aan te trekken en te behouden, cultureel bewustzijn en competentie te vergroten, kritische vaardigheden te ontwikkelen en bij te dragen aan onze doelstellingen op het gebied van diversiteit en inclusie. Door samen te werken als een inclusienetwerk, sponsoren de ERG-activiteiten en -programma's voor alle werknemers, inclusief workshops, paneldiscussies, bewustzijnstraining en sessies voor professionele ontwikkeling. 

Onze ERG's omvatten:
 • Aero - Aziatische Employee Resource Organisation
 • BERG - Black Employee Resource Group
 • EDGE - Etnisch diverse Gulf-medewerkers
 • Enable - Medewerkers waarderen met ALLE vaardigheden
 • Fulcrum - Etnisch en cultureel diverse gemeenschap
 • HOLA - Spaanse organisatie voor Latino's en Amigo's
 • ISERO - Indiase subcontinent medewerkersorganisatie
 • MEERG - Middle East Employee Resource Group
 • NextGen - Community die professionals in de vroege loopbaan ondersteunt
 • Spectrum - Community die LGBTQ + -medewerkers ondersteunt
 • UDAAN - Werknemersgroep in India ten behoeve van kansarmen in gemeenschappen waarin wij actief zijn
 • Veterans Network - Veteranennetwerk in de gemeenschap
 • WSN - Women's Success Network

We investeren ook in ons diverse talent door middel van specifieke inclusiegerichte leiderschapsontwikkelingsprogramma's, erkennen de bijdragen van collega's via ons Peer-to-Peer Recognition-programma, bevorderen een holistische benadering voor alle individuen via ons Health & Wellness-team en bieden flexibel werken zodat medewerkers beheren wanneer en waar zij hun werk het meest effectief uitvoeren. 


"Als u mensen aanwerft die op u lijken, zoals u praten en zoals u denken,
Hoe vindt u het unieke perspectief? Hoe gaat u om met de status-quo?
Als iedereen in het team de wereld hetzelfde ziet? "

Seifi Ghasemi, Chairman, President en CEO

Bent u er klaar voor?

Zoek naar de nieuwste vacatures bij Air Products.

Jobs zoeken

Bronnencentrum