airproducts-logo Go to Home Page

Pijpleidingtoevoer

Leveringssystemen voor 's werelds grootste gebruikers van industriële gassen

Stabiele, ononderbroken toevoer. Het is precies wat u zou verwachten van een wereldleider die zich inzet om die extra stap te zetten voor onze klanten.

Leidingsystemen op grote industriële locaties over de hele wereld bieden klanten met grote productbehoeften een reeks voordelen, waaronder betrouwbare, veilige en flexibele levering, en de mogelijkheid om piekvolumes op een snelle en kosteneffectieve manier te beheren.

Onze pijplijnkennis en operationele expertise worden bewezen door meer dan 40 jaar veilige exploitatie van ons uitgebreide netwerk van pijpleidingen over de hele wereld.

Download de brochure van het Air Products-waterstofnetwerk in de US Gulf Coast van Air Products

Systeemschaal zorgt voor kostenefficiëntie

Meerdere bronnen zorgen voor een hoge betrouwbaarheid

Ondersteunt toekomstige groei voor uitbreiding

Flexibele inkoopmogelijkheden om te voldoen aan aanvullende vraag en extra vraag

Interesse in pijpleidinglevering? Laten we contact maken.

Mocht u behoefte hebben aan een grote en flexibele toevoer van zuurstof, stikstof, waterstof, koolmonoxide of syngas, dan kunnen onze ervaren toepassingsteams over de hele wereld u helpen.

CONTACT OPNEMEN:

WE HEBBEN DE GROOTSTE WATERSTOFLEIDING TER WERELD GEBOUWD. WAT ZIJN DE PLANNEN?

Door een pijpleiding van 290 km te bouwen die onze bestaande systemen in Texas en Louisiana met elkaar verbindt, hebben we 22 waterstofinstallaties en 965 km aan pijpleidingen samengevoegd, met een totale capaciteit van meer dan één miljard SCFD (1,3 miljoen Nm3/uur).

HULPMIDDELEN