airproducts-logo Go to Home Page

Las-, snij- en lasergassen

Veiligheid, kwaliteit en productiviteit verbeteren

In de huidige concurrerende markt is het van cruciaal belang dat kwaliteit en productiviteit worden gecombineerd om uw bedrijf een voorsprong te geven. Het is bewezen dat de gassen en gastoevoeroplossingen van Air Products de hoogste las- en snijkwaliteit bieden, uitval minimaliseren en de productiviteit verhogen. Onze cilinders, gassen en gastoevoerinstallaties voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en worden, rekening houdend met uw gezondheid, zorgvuldig beoordeeld om een minimale impact op de werkomgeving te garanderen.

Naarmate uw bedrijf zich ontwikkelt, beschikken wij over de expertise en de technologie om ervoor te zorgen dat u beschikt over de meest kostenefficiënte gasleveringsmethode. Oplossingen omvatten het volledige assortiment gassen, gasmengsels en leveringsopties, van samengeperste cilindergassen tot onze CryoEase-service en grootschalige gastoevoer in bulktanks.

Waar vind ik een Gas-Agent bij mij in de buurt?

Voor cilindergassen kunt u ook terecht bij onze 70 agenten door heel Nederland

AGENT ZOEKEN

Vraag het onze experts.

De metaalproductie-experts van Air Products staan voor u klaar.

CONTACT OPNEMEN:

Air Products' Gastrak®-service

Bespaar geld, verhoog de productiviteit en verbeter de kwaliteit. Of u nu enkele cilinders gebruikt of gassen gebruikt, de Gastrak®-service kan u helpen .

  • Kosten verlagen: Door het elimineren van de startpiek en een te hoge gasflow verbruikt u minder gas.
  • Kwaliteit verbeteren: Consistent gebruik van de optimale gasstroomsnelheid verbetert de laskwaliteit en vermindert uitval .
  • Eenvoudige installatie: Gastrak®-apparatuur kan worden geïntegreerd in een bestaande of nieuwe gasleiding, of kan worden gebruikt met traditionele en/of Integra®-cilinders .
WILT U BEGINNEN MET BESPAREN?

Online Veiligheidstraining

Met deze zeer toegankelijke online cursus over veilig werken met cilindergassen, traint u uw medewerkers al voor slechts €65,-.

De ideale training voor iedereen die werkt met cilinders onder druk!

MEER INFO

Hulpmiddelen