airproducts-logo Go to Home Page

On-site Gegenereerd Gas

Gasvereisten. Geoptimaliseerd.

Air Products was een van de pioniers van het on-site concept - al meer dan 75 jaar installeren en innoveren we de technologie die zorgt voor goedkope, efficiënte oplossingen voor de on-site levering van industrieel gas. Wij zijn de enige grote leverancier van industriële gassen met toonaangevende technologie op alle gebieden van on-site gasgeneratie. Dit stelt ons in staat om een on-site oplossing te bieden met een volledig inzicht in uw vereisten en die het beste aansluit op uw behoeften.

On-site gasproductie-installaties bieden aangepaste oplossingen voor de exacte zuiverheid, druk en stroomvereisten van uw activiteiten. Een specifieke, ononderbroken toevoer van waterstof, zuurstof, stikstof en argon direct op uw locatie zorgt voor maximale betrouwbaarheid en optimalisatie van uw processen en kan de totale uitgaven voor industriële gassen verlagen, en dat alles dankzij het flexibele ontwerp en de compacte voetafdruk van Air Products PRISM® systemen.

Kleine volumes, vergelijkbaar met bulklevering tot grootschalige behoeften en van lage tot hoge zuiverheidsbehoeften, kunnen worden geleverd binnen ons assortiment on-site installaties. Onze gepatenteerde, beproefde reforming-, cryogene, adsorptie- en membraantechnologieën maken van ons een toonaangevende leverancier van on-site productie-installaties en diensten. Met ondersteuning van onze wereldwijde Operating Service Centers en lokale technische teams die 24 uur per dag, 7 dagen per week reageren voor snelle probleemoplossing, houdt Air Products u aan het werk en biedt het gemoedsrust.

Klanten die op duurzaamheid zijn gericht, vertrouwen op de on-site gasgeneratie-installaties van Air Products om hun CO2-voetafdruk te verkleinen, de energie-efficiëntie te verhogen, de doorvoer te verhogen, de kwaliteit van het eindproduct te verbeteren en de milieuprestaties te verbeteren. Met wereldwijde installaties in de meeste eindverbruikersmarkten heeft Air Products bevoorradingssystemen en industriële producten ontwikkeld om te voldoen aan de veranderende behoeften in een breed scala aan toepassingen.

Of u nu industriële gassen koopt in het kader van een on-site overeenkomst of de installatie aanschaft, u zult deel uitmaken van een uitgebreid klantenbestand dat erop vertrouwt dat Air Products meer levert dan alleen gassen.

Flexibele commerciële oplossingen voor on-site gasproductie

Verkoop van gas: Air Products ontwerpt, installeert, onderhoudt, bezit en exploiteert installaties op de locatie van de klant met een speciale productiecapaciteit en redundante reservevoorziening voor moleculen via een leveringsovereenkomst en een gegarandeerde on-stream rate.

Verkoop van apparatuur: Air Products ontwerpt en verzendt een kant-en-klare installatie naar de klant via een koopovereenkomst. Klant installeert en is eigenaar van installatie. De bediening en het onderhoud van de apparatuur kunnen door de klant worden uitgevoerd of kunnen door Air Products worden beheerd in de vorm van een gebruiks- en onderhoudscontract.

 

Air Products
Betrokkenheid

Klant
Betrokkenheid

Apparatuurontwerp  SOG/SOE  
Definiëren van toepassingsgebied voor toepassingen-Integratie van industrieel gas SOG/SOE  
Vracht naar locatie SOG SOE
Inkoop, constructie, installatie en inbedrijfstelling SOG SOE
Vloeibaar product en back-upvoorziening SOG Optioneel SOG?
Doorlopende activiteiten en onderhoud SOG SOE
Realtime bewaking en lokale technische respons/ondersteuning SOG SOE
Onderdelenbeheer reserveonderdelen SOG  
Veiligheidstraining SOG/SOE  

On-site gasgeneratie - eenvoudige oplossingen voor alledaagse uitdagingen

Snelle installatie en eenvoudige integratie

Modulair installatieontwerp met componenten die zijn afgestemd op de behoeften van de locatie en een compacte voetafdruk betekent beperkte uitvaltijd voor installatie en opstarten

Altijd ononderbroken levering

Productie-installaties zijn ontworpen met back-upvloeistoftoevoer en on-site opslag - een 99,99% on-line garantieoplossing

Standaardcomponenten voor robuuste oplossingen op maat

De PRISM-installaties zijn ontworpen met het oog op een volledig scala aan stroom-, zuiverheids- en drukbehoeften en bieden een optimaal ontworpen systeem voor lage initiële investeringskosten en een kostenefficiënte gastoevoer op lange termijn

Automatische regelingen en flexibele werkpatronen

De prestaties van de turndown en het volgen van de last zijn standaard in onze installaties, waardoor de energie-efficiëntie wordt gemaximaliseerd en de totale bedrijfskosten worden verlaagd

Wereldwijde operationele uitmuntendheid met 24/7 lokale technische respons

Onze focus op veiligheid, snelle probleemoplossing en optimalisatietechnieken helpen u bij het beheren van procesveiligheid, operationele betrouwbaarheid en energie-efficiëntie, zodat u direct kunt ingrijpen en dure ongeplande uitval kunt voorkomen.

Technologische innovatie en evolutie

Investeren in onze producten om superieure prestaties te leveren is de kern van ons bedrijf en we kunnen uw verouderde systeem vervangen door nieuwere, efficiëntere oplossingen

Branche-expertise van toepassingsaanbod tot technische ondersteuning

Van audits voorafgaand aan de verkoop tot technische analyses na de verkoop, ons toegewijde team is beschikbaar om uw gasverbruiksprofiel te evalueren en te verbeteren

Realtime accountinformatie en -beheer

Via MyAirProducts vindt u snel en eenvoudig 24/7 antwoorden op vragen over uw account.. Toegang tot facturen, volumerapporten opvragen en veiligheidsinformatie opvragen

Bent u geïnteresseerd in een evaluatie van de productie op locatie voor uw gasleveringsbehoeften?

Neem vandaag nog contact op met een on-site deskundige op het gebied van gegenereerde gassen.

CONTACT OPNEMEN:

Gastoevoeropties

Waterstof

Gewaardeerd om zijn reactieve en beschermende eigenschappen, en gebruikt door vele industrieën zoals elektronica, voedingsmiddelen, glas, chemicaliën, raffinage en meer kunnen profiteren van de unieke eigenschappen om de kwaliteit te verbeteren, prestaties te optimaliseren en kosten te verlagen.

Stikstof

Nuttig als gas, vanwege de inerte eigenschappen en als vloeistof voor koelen en vriezen. Vrijwel elke industrie kan profiteren van de unieke eigenschappen om de opbrengst te verbeteren, de prestaties te optimaliseren en de bedrijfsvoering veiliger te maken.

Zuurstof

Naast het gebruik als ademgas voor toepassingen in de gezondheidszorg, profiteren de sterke oxiderende eigenschappen ervan in veel industrieën van het verbeteren van de opbrengst, het optimaliseren van de prestaties, het verlagen van de kosten en het verminderen van de CO2-voetafdruk in vergelijking met andere brandstoffen.

Syngas

Providing turnkey solutions to convert hydrocarbon feedstock into synthesis gas for high-value products and power.

VOLDOEN AAN DE STIKSTOFVRAAG MET ON-SITE GASPRODUCTIE

Installaties die op of nabij de locatie van een klant worden gebouwd met producten die via een pijpleiding worden geleverd, stellen klanten die grote hoeveelheden gas nodig hebben in staat de productkosten aanzienlijk te verlagen en de betrouwbaarheid van de grondstoffen te verbeteren.

Ondersteunende diensten en oplossingen voor installaties

Air Products biedt een uitgebreid portfolio van diensten en oplossingen via onze zeer bekwame medewerkers op kantoren over de hele wereld. Ons team lost problemen van klanten met betrekking tot luchtscheiding en waterstofproductie-installaties op met oplossingen die de nadruk leggen op veiligheid, betrouwbaarheid en efficiëntie.

Hulp nodig met uw Cold box-diensten? Ons team van experts staat klaar om te helpen met nieuwe installatie, vervanging, onderhoud en reparatie.

Van beoordelingen van installaties tot technische studies, onderhouds- en technische pakketten, training voor operators en beheer van reserveonderdelen, wij zijn uw centrale aanspreekpunt voor ondersteuning bij verkoop voor en na de installatie.

ONDERSTEUNING VAN INDUSTRIËLE GASINSTALLATIES

On-site geproduceerde gasproductie

Flexibele, volledig geïntegreerde, compacte systemen voor een ononderbroken, kostenefficiënte, efficiënte gastoevoer.

OFFERTE AANVRAGEN

HULPMIDDELEN