airproducts-logo Go to Home Page

PRISM® Stikstofgeneratie op locatie en installatieondersteuning

Juiste stroom. Juiste zuiverheid. Juiste druk.

Ervaring en begrip. Deze kenmerken stellen Air Products in staat om uw vereisten (debiet, zuiverheid en druk) te beoordelen en de optimale stikstofgenerator op locatie te ontwerpen die voldoet aan uw behoeften en die efficiëntie, betrouwbaarheid en kostenbesparingen oplevert. Of u nu speciale stikstofleveringsbehoeften hebt, op zoek bent naar procesverbeteringen, of milieuvriendelijke oplossingen zoekt of alleen duurzame, langdurige levering, wij kunnen u helpen. Onze unieke kennis van de industrieën en toepassingen van onze klanten en hoe stikstof wordt gebruikt in een verscheidenheid aan processen, stelt ons in staat om on-site stikstofinstallaties te ontwerpen die het gasgebruik optimaliseren in industrieën zoals voedselverwerking, metaalbehandeling, elektronicapakking en chemische en farmaceutische producten.

Om stikstof met een maximale efficiëntie te genereren, maken de PRISM®-stikstoftechnologieën van Air Products gebruik van bedrijfseigen luchtsplitsingsprocessen. Het ontwerp van de on-site stikstofgenerator zorgt voor een eenvoudige installatie en snel opstarten zonder toezicht. Een geïntegreerd systeem voor vloeibare stikstof zorgt voor een consistente toevoer als aanvulling op piekscheren of als back-up voor variabele vraag.

On-site stikstoftoevoer kan worden geregeld in het kader van zowel gasverkoop als apparatuurverkoop. Air Products kan eigenaar zijn van een N2-installatie, deze bedienen en onderhouden op uw locatie in het kader van een gasleveringsovereenkomst of we kunnen u de installatie verkopen en naverkoopondersteuning en -diensten bieden voor de levensduur van de installatie of van een installatie die u reeds bezit.

PRISM® On-Site Gas Generation afgestemd op uw behoeften

PRISM® Nitrogen Generation - Maatwerkoplossingen

Evaluatie van experts

Voor kleine tot grote gebruikers van stikstof: laat onze experts uw specifieke vereisten evalueren en een installatiesysteem ontwerpen dat specifiek is afgestemd op uw behoeften

Voordelige oplossing

PRISM®-technologie biedt een volledig assortiment generatietechnologie voor goedkope on-site stikstofproductie

Eenvoudige installatie en integratie

Gepatenteerd skidded en modulair ontwerp zorgt voor een kleine voetafdruk en snelle integratie in nieuwe of bestaande activiteiten

Volledige reeks industriële aanbiedingen

Een volledig systeem van gastoevoer- en toepassingstechnologie dat samenwerkt om de productiviteit te verbeteren, stilstandtijd te beperken en kostenbesparingen op de lange termijn te realiseren

PRISM® N2-GASGENERATIE OP LOCATIE

Ontdek hoe PRISM® on-site gasgeneratie werkt om aan uw stikstofbehoeften te voldoen

Plant Support Services and Solutions​

Air Products offers a comprehensive portfolio of services and solutions through our highly skilled staff at offices located around the world. Our team resolves customer problems related to air separation and hydrogen production plants with solutions that emphasize safety, reliability, and operating efficiency.

Need help with your cold box services? Our team of experts is here to help with new installation, replacement, maintenance and repair.

From plant assessments to engineering studies, maintenance and technical packages, operator training, and spare parts management, we are your one-stop shop for before and after plant sale support.

INDUSTRIAL GAS PLANT SERVICES

Interested in on-site gas plants and services?

Air Products PRISM® generators and on-site plants offer solutions for cost-effective , efficient, dedicated on-site supply of hydrogen, nitrogen, oxygen, and argon with added services and support for customer-owned plants.

Contact us

RESOURCE CENTER