airproducts-logo Go to Home Page

PRISM®-stikstofmembraansystemen - permeatiesystemen voor on-site stikstofproductie

Compacte systemen voor gebruik met hoge capaciteit

Compacte configuratie. Robuuste capaciteit. Air Products PRISM® Stikstofmembraaninstallaties zijn krachtpatsers die in staat zijn stikstof tot 70.000 scfh te produceren met een zuiverheidsgraad tot 99,5%. Ze zijn geschikt voor toepassingen met een breed scala aan stikstofbehoeften, van inert maken van magazijnen tot het afgeven van dranken en het vullen van banden.

Onze geavanceerde selectieve doordringingstechnologie in een volledig glijdende eenheid is ontworpen voor snelle installatie, weinig onderhoud en eenvoudige bediening.

Stikstof permeatieproces

In een membraansysteem stroomt een persluchtstroom door meerdere membraanmodules die duizenden holle membraanvezels bevatten die elk zuurstof, water en kooldioxide verwijderen, waardoor stikstof kan passeren. Membraansystemen produceren doorgaans 95-99.5% stikstofzuiverheid.

PRISM®-membraansystemen - robuuste prestaties in een compact pakket

Compact ontwerp voor gebruik met hoge capaciteit

Op de vloer gemonteerde configuratie vereist geen speciale funderingen en dankzij de expansiemogelijkheden kan het systeem voldoen aan hogere volumevereisten

Eenvoudige bediening en minimaal onderhoud

Weinig bewegende onderdelen, verwijderbare panelen en geavanceerde PLC-regelsystemen zorgen voor eenvoudige toegang en bediening op afstand

Efficiënt en kostenbesparend gebruik van stikstof

Automatische uitschakeling tijdens perioden van weinig vraag vermindert het energieverbruik en de bedrijfskosten

Bent u geïnteresseerd in on-site gasgeneratie, installaties en diensten?

Air Products PRISM®-generatoren en on-site installaties bieden oplossingen voor kosteneffectieve, efficiënte, on-site levering van waterstof, stikstof, zuurstof en argon met extra services en ondersteuning voor installaties in eigendom van de klant.

NEEM CONTACT OP MET EEN ON-SITE SPECIALIST

RESOURCE CENTER