airproducts-logo Go to Home Page

Functietests en kalibratie van gasdetectoren

De periodieke functie- of bumptests en de kalibratie van gasdetectieapparatuur zijn essentieel voor de veiligheid van het personeel en de bescherming van installaties. De Experis®-reeks speciale gassen van Air Products levert gecertificeerde, traceerbare en stabiele mengsels in een breed scala aan verpakkingsopties om aan deze behoefte te voldoen.

De Experis®-reeks omvat alle gangbare kalibratiegasmengsels, die verkrijgbaar zijn in niet-hervulbare of wegwerpcilinders, die de voorkeur genieten vanwege hun gebruiksgemak en draagbaarheid. Met cilinders kunnen tests zowel op de locatie, op het punt van gebruik als in de werkplaats worden uitgevoerd.

Download de brochure Experis-mengsels voor functietesten en kalibratie van gasdetectoren

Waarom kiezen voor cilinders van Air Products?

Air Products heeft een uitgebreide praktijkkennis opgebouwd van de markt voor bump-, functie- en kalibratietests door nauw samen te werken met de leveranciers van OEM-apparatuur, service- en onderhoudsorganisaties en grote eindgebruikers.

Dit zorgt ervoor dat het de meest gebruikte gasmengsels op voorraad heeft, voor een snelle levering aan het klantenbestand. Voor andere 'niet-standaard' gassen kan het bedrijf in korte tijd produceren vanuit de Europese productiefaciliteit.

Onze oplossing voor uw bump-, functie- en kalibratietests

Het niet-hervulbare assortiment van Air Products is een van de meest uitgebreide op de markt.

Uitgebreid assortiment bussen

Vier maten: spuitbus, 34, 58 en 110 liter gas

Mengselsamenstelling

Veel gangbare gasdetectie- en kalibratiemengsels beschikbaar, van ppm tot 100%.

Stabiliteit

Geavanceerde technologie stelt ons in staat een toonaangevende houdbaarheid te hebben voor reactieve en niet-reactieve gassen.

Gasregelapparatuur

Compleet assortiment gebruiksvriendelijke gasregelapparatuur

Snelle levering

Veel veelgebruikte mengsels uit voorraad leverbaar, ook verkrijgbaar in onze online winkel

Vragen? Wij hebben antwoorden.

CONTACT OPNEMEN:

Vraag het de expert

Trish Lees

Business Development Specialist

"Hoeveel tests kunnen er met elke bus worden uitgevoerd?"
De fabrikant van het instrument vermeldt normaal gesproken het gasdebiet dat vereist is in zijn werkprocedures. De grootste bussen van Air Products hebben een inhoud van ongeveer 110 liter. Daarom kan een instrument met een reactietijd van 10 seconden bij een vaste gasstroom van 1,0 lpm honderden keren worden getest met de bus van 110 liter.

Gassen

Air Products-gassen, die meestal in gasvormige en vloeibare vorm worden geleverd, stellen klanten in een breed scala van industrieën in staat hun milieuprestaties, productkwaliteit en productiviteit te verbeteren.

Speciale gassen

UHP-gassen, proces-, kalibratie- en ISO 17025-geaccrediteerde mengsels in een groot aantal leveringswijzen.

Cilinders

De traditionele oplossing voor de levering van klein gas. Cilinders kunnen worden geleverd in een groot aantal maten van 10 tot 50 liter, druk en gaszuiverheid voor een breed scala aan gassen en gasmengsels. U kunt kiezen tussen conventionele cilinders of onze innovatieve Integra®-cilinder met ingebouwd reduceerventiel.

HULPMIDDELEN