airproducts-logo Go to Home Page

PRISM® On-site waterstofgeneratie en installatieondersteuning

Superieure prestaties. Bewezen oplossingen.

Efficiënt. Compact. Betrouwbaar. Air Products PRISM® waterstofgeneratoren verbruiken minder aardgas en hebben de kleinste voetafdruk op de markt. Dat betekent dat u energie bespaart, uw totale kosten voor waterstoflevering verlaagt en dat waterstof op uw locatie snel en eenvoudig in uw activiteiten kan worden geïntegreerd. Het modulaire ontwerp van de on-site waterstofgenerator zorgt voor een eenvoudige installatie en snelle opstart zonder toezicht. Een geïntegreerd vloeistofback-upsysteem zorgt voor een ononderbroken, betrouwbare toevoer.

Niemand kent waterstof zoals Air Products. Wij zijn 's werelds grootste leverancier van waterstof en exploitant van' s werelds grootste netwerk van waterstofleidingen. Klanten vertrouwen op onze technologieën en ervaren technische ondersteuning om de procesefficiëntie te helpen verbeteren, het gasverbruik te optimaliseren en de veiligheid te verbeteren en rekenen op ons om kostenefficiënte leveringsoplossingen te bieden.

Of u nu een bestaande installatie wilt vervangen of on-site waterstof wilt kopen in het kader van een gasverkoopovereenkomst waarbij Air Products eigenaar is van de waterstofgenerator en deze exploiteert, of op zoek bent naar ondersteuning en diensten op locatie voor een bestaande waterstofinstallatie, het team van Air Products van onze on-site ingenieurs en experts kan u helpen de optimale oplossing te ontwikkelen voor uw waterstofleveringsbehoeften.

Download de brochure PRISM® Hydrogen Generation Systems

Waterstoftoevoeroplossingen

  1. Verkoop van gas: Air Products ontwerpt, installeert, onderhoudt, bezit en exploiteert installaties op de locatie van de klant met een speciale productiecapaciteit en redundante reservevoorziening voor moleculen via een leveringsovereenkomst en een gegarandeerde on-stream rate.
  2. Verkoop van apparatuur: Air Products ontwerpt en verzendt een kant-en-klare installatie naar de klant via een koopovereenkomst. De klant installeert, bezit en exploiteert installaties op zijn locatie en kan diensten- en oplossingenpakketten van Air Products kopen ter ondersteuning van onderhoudsstrategieën, personeelstraining en beheer van reserveonderdelen.

PRISM® Hydrogen Generation - Bewezen oplossingen voor superieure prestaties

Rendabele levering

Efficiënt gebruik van aardgas minimaliseert de energiekosten en verlaagt de totale gaskosten per eenheid

Eenvoudige installatie

Het compacte, modulaire ontwerp met volledige skids neemt weinig ruimte in beslag en is eenvoudig te installeren. Dit vermindert de uitvaltijd en minimaliseert de bedrijfskosten

Hoge betrouwbaarheid

Realtime 24/7 bewaking op afstand en volledig geïntegreerde back-upsystemen zorgen voor een ononderbroken productlevering

Flexibele werkpatronen

Ontworpen met toonaangevende opstart- en uitschakelmodi, kunnen PHG's worden geïnstalleerd als systemen met één of meerdere eenheden voor een flexibele en efficiënte toevoer

Portfolio van leveringsopties om te voldoen aan een reeks vereisten

Wij bieden het volledige spectrum van on-site waterstofgeneratoren en kunnen de juiste oplossing bieden voor uw vereisten, ongeacht het volume, de druk, het zuiverheidsniveau, het debiet en het bedrijfspatroon.

Expertise waarop u kunt vertrouwen en gemoedsrust

Laat onze experts het giswerk wegnemen bij het vinden van een goedkoop, duurzaam alternatief voor levering van waterstof met on-site waterstofproductie.

POWERHOUSE HYDROGEN: OPLOSSINGEN VOOR EEN REEKS NIEUWE UITDAGINGEN VOOR DE KOOLWATERSTOF-, PETROCHEMISCHE EN TRANSPORTINDUSTRIE

Waterstofleveranciers moeten innovatieve oplossingen ontwikkelen om aan de veranderende marktbehoeften te voldoen. Of het nu gaat om de integratie van een industrieel gascomplex of de vraag naar tijdelijke waterstof, in samenwerking met een verregaande en diverse waterstofleverancier zoals Air Products, kunnen nieuwe oplossingen worden geopend voor de koolwaterstof- en bredere chemische en transportindustrie.

Sarah Farnand

H2 Recovery Technologies

PRISM® Membrane and Pressure Swing Adsorption (PSA) technologies are used to recover hydrogen from H2 containing offgas streams found in many refineries and chemical plants. Our industry specialists can help you assess which technology is best for your operations.

Learn more about our PRISM Membranes and PSA Hydrogen Purification technologies.

Plant Support Services and Solutions​

Air Products offers a comprehensive portfolio of services and solutions through our highly skilled staff at offices located around the world. Our team resolves customer problems related to air separation and hydrogen production plants with solutions that emphasize safety, reliability, and operating efficiency.

Need help with your cold box services? Our team of experts is here to help with new installation, replacement, maintenance and repair.

From plant assessments to engineering studies, maintenance and technical packages, operator training, and spare parts management, we are your one-stop shop for before and after plant sale support.

INDUSTRIAL GAS PLANT SERVICES

Interested in on-site gas plants and services?

Air Products PRISM® generators and on-site plants offer solutions for cost-effective , efficient, dedicated on-site supply of hydrogen, nitrogen, oxygen, and argon with added services and support for customer-owned plants.

Contact Us

Vraag het de expert

Ken Dapper

Global Product Owner - Engineering Manager, PRISM Hydrogen Generators

“Hoe moeilijk is het installeren en opstarten van een PRISM-waterstofgenerator?"

HULPMIDDELEN