airproducts-logo Go to Home Page

Perspectieven van medewerkers

Air Products streeft ernaar een bedrijf te creëren waar mensen zich thuis voelen en waar hun bijdragen worden erkend en gewaardeerd. een bedrijf dat samenwerking tussen mensen met verschillende culturen en achtergronden bevordert; een bedrijf dat zich inzet voor duurzaamheid en de gemeenschappen waarin we actief zijn ondersteunt; en een bedrijf waar onze mensen voor willen werken en waar ze trots op zijn om deel uit te maken van het innovatieve proces om de energie- en milieu-uitdagingen voor de mensheid op te lossen.

Bekijk de video Belong and Matter

Ana


Chemical Engineer

"Ik voel me gerespecteerd en gewaardeerd vanwege mijn technische ervaring en culturele verschillen."

Ik ben bij Air Products begonnen als deelnemer aan het Career Development Programme. De mogelijkheid om verschillende delen van het bedrijf te verkennen was zeer interessant - en het paste goed bij elkaar. Het bedrijf heeft de missie om de meest winstgevende onderneming in de branche te zijn, en daar wil ik graag deel van uitmaken. Ik heb gewerkt aan projecten die varieerden van $0.5 miljoen tot $10 miljoen. Door de voortdurende uitdagingen die ik krijg, kan ik mijn carrière verder ontwikkelen en bijdragen aan het succes van het bedrijf. Het belangrijkste is dat ik me gerespecteerd en gewaardeerd voel voor zowel mijn technische ervaring als culturele verschillen.

Rafael

Rafael Paredes

Global Operational Excellence
Master Black Belt


"Door actief deel te nemen aan het inclusienetwerk van Air Products hoop ik het aantal ondervertegenwoordigde minderheden op de werkplek te kunnen beïnvloeden."

Gedurende mijn hele carrière heb ik in discrete productie en operaties gewerkt. Ik was ooit fabrieksmanager. Vandaag geef ik strategische en tactische ondersteuning aan alle regio's bij grote productiviteitsprogramma's en -projecten. Een van de prestaties waar ik het meest trots op ben, is dat ik deel uitmaak van een multidisciplinair team dat een complex veiligheidsproject heeft geïmplementeerd dat wereldwijd meer dan $3 heeft bespaard door een manier te vinden om de inspecties van ontlastkleppen uit te breiden van elke 4-5 jaar tot elke 8-10 jaar.

Danielle

Danielle Martin

Site Manager

"Het stimuleren van groei en ontwikkeling van medewerkers, ongeacht hun ervaring, is een kenmerk van Air Products."

Meer dan drie jaar heb ik werkervaring opgedaan in verschillende functionele rollen en procestechnologieën, terwijl ik professionele vaardigheden heb ontwikkeld en al in het begin van mijn carrière doelstellingen heb behaald. Tijdens een van mijn eerste opdrachten kreeg ik de kans om een project te beheren om de argonverliezen bij een van onze luchtscheidingsinstallaties te verminderen. Het leek een grote verantwoordelijkheid, maar het bevorderen van groei en ontwikkeling van zijn medewerkers, ongeacht het ervaringsniveau, is een kenmerk van Air Products. Het project leverde de installatie aanzienlijke financiële besparingen op. Ik heb essentiële vaardigheden ontwikkeld en het bedrijf profiteerde van minder verliezen.

Ernie

Ernie Dixon

Project Manager, GEMTE Americas Execution

"Ik heb de afgelopen 30 jaar opmerkelijke verbeteringen op de werkplek gezien voor diverse werknemers. We hebben nog veel mogelijkheden voor verbetering tijdens deze reis. Mijn passie wordt gevoed door de erkenning van Air Products dat deze mogelijkheden bestaan en onze bereidheid om veranderingen aan te brengen. "

Mijn loopbaan omvat verschillende opdrachten in Design, Operations en Project Management, zowel als individuele medewerker als als manager. Mijn huidige functie is het resultaat van jarenlange successen en mislukkingen. Mijn beste les is dat ik met iedereen moet samenwerken om succes te boeken. Ik denk dat mijn vermogen om met een diverse groep mensen te werken enorm heeft bijgedragen aan mijn carrière.

Chia-Hang

Chia Lang

IT Advanced Analytics

"Als een internationale medewerker in de Verenigde Staten is het een uitdaging om in een geheel andere cultuur en omgeving te werken en te leven. Ik was blij om lid te worden van een bedrijf waar mensen elkaar respecteren en om hen geven. Mijn collega's zijn mijn mentoren die mij helpen met het werk en leid me door de cultuurschok. Ik vind het leuk dat ik werk voor een bedrijf dat niet alleen gericht is op de winstgevendheid, maar ook diversiteit en veiligheid hoog in het vaandel heeft binnen de bedrijfscultuur. Ik vond het belangrijk dat ik buitenlander toen ik op mijn eerste werkdag bij het bedrijf binnenkwam. "

Als analytische professional is het meest frustrerende werk veel tijd te besteden aan het ontwikkelen van een oplossing die niemand echt wil gebruiken. Gelukkig ga ik aan de slag met kwesties die essentieel zijn voor de activiteiten van Air Products. Het is opwindend om te zien dat uw werk het bedrijf helpt om complexe analytische problemen op te lossen en zinvolle managementinzichten naar de voorgrond te brengen, wat groei en algemeen succes mogelijk maakt. Ik waardeer het ook dat het bedrijf bereid is mensen op alle niveaus van hun loopbaan en bijscholing te voorzien van middelen en mogelijkheden, zodat ik mijn expertise en groei kan blijven ontwikkelen.