airproducts-logo Go to Home Page

Wilt u onze toekomst mee vorm geven?

Vrachtwagenchauffeurs

Rijd. En ambitie.

Als u een gekwalificeerde vrachtwagenchauffeur bent met een geschiedenis van veiligheid en betrouwbaarheid, wacht u een geweldige carrière bij Air Products. U kunt met ons meegroeien, werken voor een gevestigde, internationale organisatie die bekend staat om veiligheid, professionaliteit en toewijding aan haar werknemers, en genieten van een stabiele baan, competitieve beloning en voordelen.
Geef nu je interesse door

"Het beste deel van mijn werk? Dat het elke dag zo anders is."

De cryogene bulkchauffeur, Dennis, vertelt over Air Products 'inzet voor veiligheid en hoe wij onze klanten wereldwijd uitstekende service kunnen bieden.

Veiligheid, kilometer na kilometer

Onze chauffeurs leveren industriële gassen zoals stikstof, zuurstof, argon, waterstof, helium en meer aan klanten in diverse industrieën over de hele wereld, waaronder raffinerie, chemie, metalen, elektronica, productie en voedingsmiddelenindustrie.

We werken samen met onze chauffeurs aan training, coaching en veiligheidssystemen op onze trekkers en opleggers om ons de veiligste in onze branche te maken. Met een wereldwijd wagenpark dat jaarlijks miljoenen kilometers aflegt, is niets belangrijker dan ervoor te zorgen dat u uw bestemming bereikt - reisbestemmingen en naar huis - veilig.

Bent u er klaar voor?

Zoek naar de nieuwste vacatures bij Air Products.

Jobs zoeken

Bronnencentrum