airproducts-logo Go to Home Page

Wilt u de toekomst creëren?

Global Engineering en Manufacturing

Ingenieur. Uw carrière.

We leveren niet alleen essentiële industriële gassen, apparatuur en expertise in een groot aantal industrieën. Ook ontwikkelen, engineeren, bouwen en beheren wij enkele van de grootste industriële gasprojecten ter wereld. Dus, als onderdeel van ons Global Engineering and Manufacturing-team, wacht er u een geweldige carrière bij Air Products.

We zijn gericht op het oplossen van de uitdagingen op het gebied van duurzaamheid en energie waarmee we allemaal worden geconfronteerd. De belangrijkste technische centra in de VS, het VK, China en India werken aan alles, van standaardproducten, zoals membranen en liquefiers, tot grootschalige, complexe lucht scheidingsinstallaties, koolwaterstof- en energie-installaties.

Vacatures zoeken

We hebben ingenieurs nodig met een breed scala aan ervaring, van stagiaires en afgestudeerden op instapniveau tot ingenieurs en Fellows op de volgende gebieden:

Product- en projectontwikkeling

Nauwe samenwerking met onze zakelijke partners bij het definiëren en ontwikkelen van voorstellen voor klanten.

Projecttechnicus

Verantwoordelijk voor alle aspecten van het plannen, organiseren, controleren en uitvoeren van projecten.

Procestechnologie

Werken met Air Products 'kerntechnologieën voor lucht- en HyCO-scheiding, waaronder gedetailleerd procesontwerp van grote procesapparatuur, distillatiekolommen, warmtewisselaars, opslagtanks en machines.

Machinerie

Verantwoordelijk voor alle aspecten van machinebouw, ontwerp, installatie, inbedrijfstelling, probleemoplossing, onderhoud en optimalisatie van machines, inclusief alle soorten compressoren, stoomturbines, cryogene expansies/companders, blowers, tandwielkasten, koeltorens, lamellenventilatoren en alle soorten pompen inclusief cryogene pompen.

Ontwerp

Verzorgen van alle aspecten van het ontwerp van de installatie, waaronder civiele en constructiestructuren, leidingen, stress, elektrotechniek en ontwerp, instrumentontwerp, vatenbouw en -ontwerp en mechanische systeemtechniek.

Bouw & schatting

Verantwoordelijk voor alle aspecten van het leveren van een bouwproject volgens contractuele technische, budget-, planning- en kwaliteitseisen.

Opstarten

Inbedrijfstelling van onze installaties ― eerdere ervaring met diverse technologieën zou nuttig zijn.

Veiligheid, geïntegreerd in alles wat we doen

Een kernwaarde van ons bedrijf, wij geloven dat niets belangrijker is dan veiligheid - geen omzet, geen productie en geen winst. Veiligheid en voorzorgsmaatregelen zijn doortrokken van alles wat we doen, inclusief het werken met leveranciers en het opzetten van projecten van wereldformaat over de hele wereld.

U hoort erbij en doet ertoe

We zijn toegewijd aan het bieden van een inclusieve werkomgeving waarin alle werknemers met respect en waardigheid worden behandeld en het gevoel hebben dat ze worden gewaardeerd, erbij horen en er toe doen. Dat betekent dat we ons niet alleen moeten richten op superieure financiële prestaties, maar ook mensen uit alle lagen van de samenleving bij elkaar moeten brengen om samen te werken en oplossingen te bedenken voor de belangrijkste uitdagingen op het gebied van energie en milieu.

Hoe u kunt groeien met ons als ingenieur

We zullen uw persoonlijke groei altijd ondersteunen, naast de groei van ons bedrijf. In de teams Product & Project Development, Project Technician, Process Technology, Machinery, Design, Construction & Estimating en Start-up vindt u volop mogelijkheden om te groeien en uw carrière verder uit te bouwen, want we blijven industriële gasprojecten op wereldschaal uitvoeren. en oplossingen bieden voor de uitdagingen van onze klanten.

Bent u er klaar voor?

Zoek naar de nieuwste vacatures bij Air Products.

Jobs zoeken

Bronnencentrum