airproducts-logo Go to Home Page

Wilt u met ons meegroeien?

Studenten en pas afgestudeerden

Ontwikkelen. Uw carrière.

Air Products levert essentiële industriële gassen, apparatuur en expertise in een breed scala van industrieën en loopt voorop bij het oplossen van enkele van de uitdagingen op het gebied van duurzaamheid en energie waarmee we allemaal worden geconfronteerd. Projecten waar we bij betrokken zijn, veranderen de wereld en bouwen aan een betere toekomst ― en het is nu een goed moment om er deel van uit te maken en met ons mee te groeien.

We weten hoe belangrijk het is om waardevolle werkervaring op te doen en te netwerken met professionals, dus we bieden stages en een verscheidenheid aan pas afgestudeerden om deel uit te maken van ons wereldwijde team. Onze leidinggevenden bieden u waardevolle werkmogelijkheden en helpen u bij het vinden van de beste afdeling voor u.

Vacatures zoeken

Groei met ons mee, met ons Career Development Programme

Wij geloven in het werven van afgestudeerden die de leiding kunnen nemen in de toekomst, en ons Career Development Programme (CDP) zal u betrekken bij twee tot drie uitdagende maar lonende opdrachten die van toepassing zijn op uw toekomst, die elk 8-12 maanden duren. Wij helpen u resultaten te genereren, ideeën te genereren en een echte bijdrage te leveren, en we doen er alles aan om u de ondersteuning te bieden die u nodig hebt en een omgeving waarin u kunt leren, ontwikkelen en groeien.

Kies het programma dat bij u past: 
BS/MS-programma
Engineering (chemisch en mechanisch)
IT
Human Resources
Supply Chain
MBA-programma
Financiën
Ph.D. Programma
Chemical Engineering
De Career Development Program Council
Elke CDP kan lid worden van onze geheel vrijwillige Council, met de mogelijkheid om evenementen te organiseren en deel te nemen aan gemeenschapsdiensten, terwijl een netwerk van mensen wordt opgebouwd met vergelijkbare rollen en ervaringen als de uwe. De CDP Council heeft als doel uw CDP-ervaring te verbeteren en de overgang naar uw rol bij Air Products te bevorderen door een hechte groep werkende professionals te vormen.



Uw carrière verder ontwikkelen

Carrière en persoonlijke ontwikkeling van werknemers is een essentieel onderdeel van onze bedrijfsstrategie en we moedigen u aan om actief te zijn in het beïnvloeden van de richting van uw loopbaan. Je ontwikkelt je vaardigheden en interesses door een rotatie van twee tot drie verschillende opdrachten, met een brede praktijktraining en een breed scala aan interne cursussen over technische, intermenselijke en leiderschapsonderwerpen. Waar nodig worden externe cursussen ondersteund.




Bachelorprogramma

Dit stelt u in staat uw technische en professionele vaardigheden te ontwikkelen terwijl u een beter begrip krijgt van uw interessegebied en sterke punten. Het programma bestaat uit twee tot drie roulaties van 8-12 maanden, elk in verschillende gebieden.

Engineering
Een wereld aan technische mogelijkheden door een verscheidenheid aan technische rotaties.
Downloaden 
IT
Ontworpen voor pas afgestudeerden van IT die op zoek zijn naar een verscheidenheid aan uitdagende en diverse werkopdrachten. Bekijk onze volledige lijst met IT-rotaties.
Downloaden 
Human Resources
Ervaring opdoen op diverse HR-afdelingen, zoals Compensation, Talent Management en Talent Acquisition. 
Supply Chain
Ontworpen voor afgestudeerden in Supply Chain met interesse in inkoop, logistiek, procesverbetering, gegevensanalyse en/of wagenparkbeheer.



MBA-programma

Op onze MBA CDP heb je echte werkervaring met hoge zichtbaarheid om je een breed perspectief van onze activiteiten en producten te geven en kun je het voortouw nemen bij het plannen en ontwikkelen van je carrière. Een senior manager of executive is uw mentor om u te helpen en te begeleiden.

Maak impact
U wordt aangemoedigd om zoveel mogelijk verantwoordelijkheid op te nemen, zo snel als u het aankunt, met meerdere uitdagingen en opwindend werk in onze zakelijke en zakelijke gebieden.
Netwerkmogelijkheden
U zult netwerken met anderen in uw programma via zakelijke en sociale functies, samenwerken met senior level managers en vice-presidenten in het hele bedrijf, en worden uitgenodigd om te profiteren van onze werknemersnetwerken en Intramural Sports-teams om werknemers te ontmoeten en te beïnvloeden.
doelstelling
Om u een toekomstige leider van het bedrijf te maken door u de mogelijkheid te bieden uw professionele en technische vaardigheden te verbeteren, uw loopbaanbelangen te verduidelijken en uw leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen.
Rotatieopdrachten
U kunt gedurende een periode van twee jaar binnen ons bedrijf in financiële functies roteren. Uw eerste opdracht wordt door ons bepaald, afhankelijk van uw loopbaaninteresse en onze zakelijke behoeften, en u kunt kiezen voor volgende opdrachten. Allen bevinden zich op het internationale hoofdkantoor in Lehigh Valley, Pennsylvania.
Downloaden



Ph.D. Programma

Ons geavanceerde programma biedt iedereen die studeert of onlangs is afgestudeerd een Ph.D. of een postdoctorale opleiding en technische en wetenschappelijke vaardigheden een unieke kans met maximaal drie rotatieopdrachten van elk ongeveer een jaar. Deze zullen uw sterke punten aanvullen en uw vaardigheden uitbreiden, terwijl u inzicht krijgt in onze bedrijfscultuur en een actieve rol speelt bij het vormgeven van uw carrière. U doet waardevolle werkervaring op met goede zichtbaarheid binnen onze Technology and Operational Excellence-teams en een senior level manager als uw mentor om u te helpen en te begeleiden.

Netwerkmogelijkheden
U zult netwerken met anderen in uw programma via zakelijke en sociale functies, samenwerken met senior-managers in het hele bedrijf en worden uitgenodigd om gebruik te maken van onze Employee Networks en Intramural Sports-teams om werknemers te ontmoeten en te beïnvloeden.
doelstelling
Om u een toekomstige leider van het bedrijf te maken door u de mogelijkheid te bieden uw professionele en technische vaardigheden te verbeteren, uw loopbaanbelangen te verduidelijken en uw leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen.
Downloaden

U hoort erbij en doet ertoe

We zijn toegewijd aan het bieden van een inclusieve werkomgeving waarin alle werknemers met respect en waardigheid worden behandeld en het gevoel hebben dat ze worden gewaardeerd, erbij horen en er toe doen. Dat betekent dat we ons niet alleen moeten richten op superieure financiële prestaties, maar ook mensen uit alle lagen van de samenleving bij elkaar moeten brengen om samen te werken en oplossingen te bedenken voor de belangrijkste uitdagingen op het gebied van energie en milieu. 
Learn More

Bent u er klaar voor?

Zoek naar de nieuwste vacatures bij Air Products.

Jobs zoeken

Bronnencentrum