airproducts-logo Go to Home Page

Wilt u met ons meegroeien?

Studenten en pas afgestudeerden

Ontwikkelen. Uw carrière.

Air Products levert essentiële industriële gassen, apparatuur en expertise in een breed scala van industrieën en loopt voorop bij het oplossen van enkele van de uitdagingen op het gebied van duurzaamheid en energie waarmee we allemaal worden geconfronteerd. Projecten waar we bij betrokken zijn, veranderen de wereld en bouwen aan een betere toekomst ― en het is nu een goed moment om er deel van uit te maken en met ons mee te groeien.

We weten hoe belangrijk het is om waardevolle werkervaring op te doen en te netwerken met professionals, dus we bieden stages en een verscheidenheid aan pas afgestudeerden om deel uit te maken van ons wereldwijde team. Onze leidinggevenden bieden u waardevolle werkmogelijkheden en helpen u bij het vinden van de beste afdeling voor u.

Vacatures zoeken

Internship en Co-Op-programma

De interne, coöperatieve en industriële stageprogramma's van Air Products bieden u de mogelijkheid om waardevolle kennis en inzichten op te doen en enthousiasme en ideeën in uw werk te brengen. Als onderdeel van onze studentenprogramma's krijgt u de gelegenheid om zinvol en impactvol werk bij te dragen. U zult kennis opdoen door voor een marktleider te werken, uw professionele netwerk op te bouwen en de kansen te krijgen om deel uit te maken van de innovaties en nalatenschappen die we achterlaten.

Groei met ons mee, met ons Career Development Programme

Wij geloven in het werven van afgestudeerden die de leiders van morgen kunnen worden. Ons Career Development Programme (CDP) biedt
hands-on mogelijkheden in twee tot drie uitdagende maar lonende opdrachten die van toepassing zijn op uw toekomst, elk van 12 maanden. 
Wij helpen u resultaten te genereren, ideeën te genereren en een echte bijdrage te leveren. We doen er alles aan om u dit te bieden
De ondersteuning die u nodig hebt en een omgeving waarin u kunt leren, ontwikkelen en groeien.

Maak impact
U wordt aangemoedigd om zoveel mogelijk verantwoordelijkheid op u te nemen, zo snel als u het aankunt, met meerdere uitdagingen en opwindend werk in onze zakelijke en zakelijke gebieden.
Netwerkmogelijkheden
U zult netwerken met anderen in uw programma via zakelijke en sociale functies, samenwerken met senior level managers en vice-presidenten in het hele bedrijf, en worden uitgenodigd om te profiteren van onze werknemersnetwerken en welzijnsprogramma's om werknemers te ontmoeten en te beïnvloeden.
doelstelling
Om u een toekomstige leider van het bedrijf te maken door u de mogelijkheid te bieden uw professionele en technische vaardigheden te verbeteren, uw loopbaanbelangen te verduidelijken en uw leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen.

Kies het programma dat bij u past: 

BS/MS-programma

Engineering (chemisch en mechanisch)
Digitale technologie/informatietechnologie
Supply Chain
Financiën

Ph.D. Programma

Engineering (chemisch en mechanisch)

De Career Development Program Council

Elk CDP-lid wordt uitgenodigd om deel te nemen aan onze geheel vrijwillige Council, met de mogelijkheid om technische en carrièregesprekken bij te wonen, deelnemers van nieuwe programma's van de volgende generatie te begeleiden, relevante evenementen te organiseren en deel te nemen aan gemeenschapsdiensten terwijl een netwerk van mensen met vergelijkbare rollen wordt opgebouwd en ervaringen. De CDP Council heeft als doel uw CDP-ervaring te verbeteren en de overgang naar uw rol bij Air Products te bevorderen door een hechte groep werkende professionals te vormen.Uw carrière verder ontwikkelen

Carrière en persoonlijke ontwikkeling van werknemers is een essentieel onderdeel van onze bedrijfsstrategie en we moedigen u aan om actief te zijn in het beïnvloeden van de richting van uw loopbaan. Je ontwikkelt je vaardigheden en interesses door een rotatie van twee tot drie verschillende opdrachten, met een brede praktijktraining en een breed scala aan interne cursussen over technische, intermenselijke en leiderschapsonderwerpen. Waar nodig worden externe cursussen ondersteund.Bachelor- / masterprogramma

Dit stelt u in staat uw technische en professionele vaardigheden te ontwikkelen terwijl u een beter begrip krijgt van uw interessegebied en sterke punten. Het programma bestaat uit twee tot drie roulaties van 12 maanden, elk in verschillende gebieden.

Engineering

Een wereld aan technische mogelijkheden door een verscheidenheid aan technische rotaties.

Digitale technologie/informatietechnologie

Ontworpen voor pas afgestudeerden van CS die op zoek zijn naar een verscheidenheid aan uitdagende en diverse werkopdrachten. 

Supply Chain

Ontworpen voor afgestudeerden in Supply Chain met interesse in inkoop, logistiek, procesverbetering, gegevensanalyse en/of wagenparkbeheer.

Financiën

Gedurende drie jaar runt u ons hele bedrijf in financiële functies. Uw eerste opdracht wordt bepaald op basis van uw loopbaaninteresse en onze zakelijke behoeften, met de mogelijkheid om volgende opdrachten te kiezen. Alle functies bevinden zich op ons internationale hoofdkantoor in Lehigh Valley, Pennsylvania.Ph.D. Programma

Ons geavanceerde programma biedt iedereen die studeert of onlangs is afgestudeerd een Ph.D. of een postdoctorale opleiding en technische en wetenschappelijke vaardigheden een unieke kans met maximaal drie rotatieopdrachten van elk ongeveer een jaar. Deze zullen uw sterke punten aanvullen en uw vaardigheden uitbreiden, terwijl u inzicht krijgt in onze bedrijfscultuur en een actieve rol speelt bij het vormgeven van uw carrière. U zult waardevolle werkervaring opdoen met een hoge zichtbaarheid binnen onze Technology and Operational Excellence-teams met een senior level manager als uw mentor om u te helpen en te begeleiden.


U hoort erbij en doet ertoe

We zijn toegewijd aan het bieden van een inclusieve werkomgeving waarin alle werknemers met respect en waardigheid worden behandeld en het gevoel hebben dat ze worden gewaardeerd, erbij horen en er toe doen. Dat betekent dat we ons niet alleen moeten richten op superieure financiële prestaties, maar ook mensen uit alle lagen van de samenleving bij elkaar moeten brengen om samen te werken en oplossingen te bedenken voor de belangrijkste uitdagingen op het gebied van energie en milieu. 
Learn More

Bent u er klaar voor?

Zoek naar de nieuwste vacatures bij Air Products.

Jobs zoeken

Bronnencentrum