airproducts-logo Go to Home Page

Freshline® IQ-vriezer

Een slimme keuze voor efficiëntie, zuinigheid en hygiëne

Of u nu gaat beginnen of al actief bent met invriezen/koelen, de Freshline® IQ cryogene tunnelvriezer is ontworpen voor efficiëntie, zuinigheid en hygiëne.

De Freshline® IQ-vriezer biedt continu invriezen of koelen met hoge capaciteit voor een breed scala aan voedingsmiddelen. Het is ontworpen in modulaire secties van drie meter, waardoor het gemakkelijk kan worden uitgebreid. Een optioneel bewakingssysteem op afstand maakt het mogelijk om problemen op afstand op te sporen of de efficiëntie op afstand te volgen. Dit alles met een minimale investering vooraf.

Download de brochure over de Freshline® IQ-vriezer

Een werkpaard diepvriezer met vele voordelen

  • Hoge capaciteit, klein oppervlak
  • Geringe initiële investering
  • Modulair uitbreidbaar veldontwerp
  • Efficiënt cryogeen verbruik
  • Eenvoudig schoon te maken
  • Eenvoudig te onderhouden en te bedienen
  • Unieke real-time bewaking op afstand
  • Geschikt voor het invriezen/koelen van een grote verscheidenheid aan voedingsmiddelen

Meer informatie over onze Freshline® IQ-vriezer?

Plan een gratis consult met een van onze voedselexperts.

CONTACT OPNEMEN:

Vraag het de expert

Scott Robertson

Food Industry Manager, Americas

"Hoe kan ik het verbruik van vloeibaar stikstof van mijn cryogene tunnelvriessysteem optimaliseren?"
Het optimaliseren van de werking van uw vriezer is doorgaans afhankelijk van drie factoren: de retentietijd, de productplaatsing op de band en de productiesnelheid. Onze voedselspecialisten helpen onze klanten bij het optimaliseren van alle drie de processen door een grondige evaluatie van de procesvereisten uit te voeren, producten te evalueren op de werkelijke invriesapparatuur in ons Foods Lab om een juiste selectie van invriesapparatuur te garanderen, en samen met onze klanten te werken tijdens het opstarten en door te gaan om het stikstofverbruik te minimaliseren.

Benieuwd naar kwaliteit en conformiteit?

Wij hechten veel belang aan veiligheid en kwaliteit. Onze gassen en apparatuur voldoen aan alle relevante voedselwetgeving.

MEER WETEN

Freshline® Food Services

Wij leveren niet alleen gassen en apparatuur, wij ondersteunen u graag bij elke stap op weg naar succes. Daarom zijn wij ook wereldleider op het gebied van innovatie in de voedingsmiddelenindustrie, voeren wij testen voor u uit op uw locatie of in een van onze laboratoria en bieden wij consultancy, waaronder procesevaluatie en -optimalisatie, analytische diensten en trainingsondersteuning.

MEER WETEN

Gastoevoeropties

Stikstof

Nuttig als gas, vanwege de inerte eigenschappen en als vloeistof voor koelen en vriezen. Vrijwel elke industrie kan profiteren van de unieke eigenschappen om de opbrengst te verbeteren, de prestaties te optimaliseren en de bedrijfsvoering veiliger te maken.

Bulklevering

Geleverd per vrachtwagen en opgeslagen op uw locatie, hetzij als vloeistof in cryogene tanks of als gas in hogedrukbuizen op basis van uw volume, gewenste druk, zuiverheidsniveau, stroomsnelheid en bedrijfspatroon

Questions? We've got answers.

CONTACT US