airproducts-logo Go to Home Page

Freshline® Inline-koelsysteem voor ingrediënten (IICS)

Productkwaliteit verbeteren en verwerking versnellen

Heeft u droge ingrediënten of poeders die afbreken bij hogere temperaturen en/of op een bepaalde temperatuur moeten worden bewaard om een optimale verwerking te garanderen?

Ons op maat gemaakte inerte temperatuurregelsysteem is ideaal voor het afkoelen van droge ingrediënten of poeders die pneumatisch worden overgebracht voordat ze worden opgeslagen of verwerkt. Deze oplossing kan de kwaliteit van uw eindproduct behouden, productafval verminderen, zorgen voor een veilige, inerte atmosfeer en de verwerking versnellen. Bovendien betekent het gebruik van stikstof geen extra vocht.

Download de brochure over de Freshline® Inline-koeloplossing voor ingrediënten

Waarom kiezen klanten voor deze oplossing?

Kwaliteit

Geconserveerde kwaliteit van temperatuurgevoelige ingrediënten of eindproducten, wat resulteert in een betere productconsistentie

Zekerheid

Nauwkeurige temperatuurregeling voor een gelijkmatige en herhaalbare eindtemperatuur

Gebruiksgemak

Eenvoudig te installeren en te bedienen dankzij het geautomatiseerde temperatuurbewakingssysteem

Operationele efficiëntie

Uw producten tegelijkertijd koelen en verplaatsen. De niet-invasieve mondstukken voorkomen verstopping en blokkade's in de leiding

Veiligheid

Verminderde blootstelling aan explosierisico's die kunnen worden veroorzaakt door brandbaar stof

Afvalvermindering

Beter geconserveerd product en betere bewerkbaarheid van het deeg (in het geval van bakkerijproducten)

Freshline® Inline-koelsysteem voor ingrediënten (IICS)

Benieuwd naar onze koeloplossing voor droge ingrediënten?

Boek een gratis consult met een van onze experts.

CONTACT OPNEMEN:

Vraag het de expert

Karen Callingham

Food Cryogenics Technical Expert, Verenigd Koninkrijk

“Mijn bloem komt bij ongeveer 25 °C in mijn mixer, maar ik ben niet tevreden met de zwelling en textuur.”
Het deeg kan tijdens het mengen ongeveer 5-8 °C opwarmen. Idealiter moet u het een beetje afkoelen voordat het in de mixer terechtkomt.

Benieuwd naar kwaliteit en conformiteit?

Wij hechten veel belang aan veiligheid en kwaliteit. Onze gassen en apparatuur voldoen aan alle relevante voedselwetgeving.

MEER WETEN

Freshline® Food Services

Wij leveren niet alleen gassen en apparatuur, wij ondersteunen u graag bij elke stap op weg naar succes. Daarom zijn wij ook wereldleider op het gebied van innovatie in de voedingsmiddelenindustrie, voeren wij testen voor u uit op uw locatie of in een van onze laboratoria en bieden wij consultancy, waaronder procesevaluatie en -optimalisatie, analytische diensten en trainingsondersteuning.

MEER WETEN

Gastoevoeropties

Kooldioxide

Onze ervaren toepassingsteams over de hele wereld kunnen hun industrie- en toepassingskennis gebruiken om u te voorzien van een levering van samengeperste of vloeibare kooldioxide en een technologieoplossing die aan uw unieke behoeften voldoet.

Stikstof

Nuttig als gas, vanwege de inerte eigenschappen en als vloeistof voor koelen en vriezen. Vrijwel elke industrie kan profiteren van de unieke eigenschappen om de opbrengst te verbeteren, de prestaties te optimaliseren en de bedrijfsvoering veiliger te maken.

Bulklevering

Geleverd per vrachtwagen en opgeslagen op uw locatie, hetzij als vloeistof in cryogene tanks of als gas in hogedrukbuizen op basis van uw volume, gewenste druk, zuiverheidsniveau, stroomsnelheid en bedrijfspatroon

Questions? We've got answers.

CONTACT US