airproducts-logo Go to Home Page

Freshline® Aroma MAP™-systeem

Versterk uw Modified Atmosphere Packaged (MAP)-producten met natuurlijke aroma's

Er wordt gedacht dat geur 75% van onze emoties opwekt.

Stelt u zich eens voor dat u uw klanten een unieke ervaring kunt bieden door een nauwkeurige hoeveelheid natuurlijke aroma's, zoals essentiële oliën, te injecteren in uw gasstroom onder beschermende atmosfeer, zonder extra productiestappen.

Onze Freshline® Aroma MAP systeem kan dat voor u doen, of u nu een paar cilinders per maand gebruikt, een on-site gasgenerator hebt of iets daartussenin.

Download de brochure over het Freshline® Aroma MAP™ -systeem voor verpakte levensmiddelen

Vraagt u zich af hoe u aan boord kunt komen?

U kunt in 3 eenvoudige stappen aan de slag:

  1. Identificatie: identificeer de gewenste essentiële olie en de benodigde intensiteit, wij kunnen u hierbij helpen.
  2. Kalibratie: ons team zorgt voor de kalibratie van het systeem volgens uw exacte specificaties.
  3. Installatie: eenvoudige montage van het systeem op uw gasstroom. U hebt geen volledige afzonderlijke verpakkingslijn nodig, u kunt het systeem activeren/deactiveren om zowel standaard MAP- als aroma-MAP-producten te produceren. Indien nodig kunt u ook gemakkelijk aroma's veranderen.

Benieuwd hoe het Freshline® Aroma MAP™ -systeem met uw product zou werken? We kunnen monsters voor u maken en tests organiseren voor complexere aroma's en producten.

U moet het ruiken om het te geloven.

Vraag naar uw eigen monster.

VRAAG EEN MONSTER AAN

Waarom het Freshline® Aroma MAP™ -systeem gebruiken?

Verbeterde klantervaring

Zorg voor een optimale smaak of aroma voor verpakte levensmiddelen

Merkherkenning

Geef uw product een uniek aroma dat klanten zich zullen herinneren

Langere houdbaarheid

Sommige essentiële oliën met antimicrobiële eigenschappen kunnen de houdbaarheid van uw product verlengen

Kostenbesparingen en afvalvermindering

Verminder mogelijk de productretourneringen en verleng mogelijk de houdbaarheid van uw producten, afhankelijk van de essentiële olie

Reinig etiket

Essentiële oliën worden geproduceerd uit natuurlijke plantenextracten en MAP-gassen worden gewonnen uit de lucht die we inademen

Vraag het de expert

Neil Hansford

Food Technology Expert, Verenigd Koninkrijk

“Wat moet ik op mijn etiket plakken?”
Afgezien van de MAP-verklaring ("Verpakt onder beschermende atmosfeer"), hoeft u alleen "aroma" op te geven, als dit nog niet aanwezig is.

Freshline® Smart Technology

Stap vandaag nog binnen in de wereld van slim cryogeen invriezen. Controleer en optimaliseer uw voedselproductieprocessen, altijd en overal.

MEER WETEN

Gastoevoeropties

Air Products kan u helpen bij het bepalen van de meest voordelige leveringsoptie voor uw specifieke toepassing en locatie. Industriële gassen worden doorgaans in gasvormige en vloeibare vorm geleverd via diverse toevoersystemen.

Bulklevering

Geleverd per vrachtwagen en opgeslagen op uw locatie, hetzij als vloeistof in cryogene tanks of als gas in hogedrukbuizen op basis van uw volume, gewenste druk, zuiverheidsniveau, stroomsnelheid en bedrijfspatroon

Cilinders

De traditionele oplossing voor de levering van klein gas. Cilinders kunnen worden geleverd in een groot aantal maten van 10 tot 50 liter, druk en gaszuiverheid voor een breed scala aan gassen en gasmengsels. U kunt kiezen tussen conventionele cilinders of onze innovatieve Integra®-cilinder met ingebouwd reduceerventiel.

CryoEase® Microbulk-oplossingen

Een handige en kostenbesparende oplossing voor grotere werkzaamheden. CryoEase®-tanks zijn verkrijgbaar in diverse maten. De CryoEase®-service vereenvoudigt uw gastoevoer doordat cilinders, voorraadbeheer en bestellen niet meer nodig zijn.

On-site gasgeneratie

On-site gasgeneratie helpt duurzame klanten om hun CO2-voetafdruk te verkleinen, de energie-efficiëntie te verhogen, de doorvoer te verhogen, de kwaliteit van het eindproduct te verbeteren en de milieuprestaties te verbeteren.

Benieuwd naar ons Aroma MAP™ -systeem?

Boek een gratis consult met een van onze experts.

CONTACT OPNEMEN:

HULPMIDDELEN