airproducts-logo Go to Home Page

Freshline® cryogene injectiesystemen

Effectief de ideale temperatuur en textuur bereiken of behouden voor verdere verwerking, zoals vormen of extruderen

Onze Freshline® cryogene injectiesystemen, waaronder onze vermaarde Freshline® LIN-IS, maken een nauwkeurige temperatuurregeling en zelfs koeling van voedselbereidingen of sauzen tijdens het mengen mogelijk. Als beste in zijn klasse op het gebied van hygiëne en efficiëntie worden ze aanbevolen door talloze fabrikanten van blenders.

Of u nu te allen tijde veilige temperaturen wilt handhaven of de optimale temperatuur of textuur wilt bereiken voor verdere verwerking (vormen of extruderen), onze Freshline® cryogene injectiesystemen kunnen worden afgestemd op uw exacte specificaties. Werkt op vloeibare stikstof of CO₂ en kan op elk type mixer worden gemonteerd.

Download de brochure over Freshline® LIN-IS (Liquid Nitrogen Injection Solution)

Waarom kiezen onze klanten voor onze temperatuurregelsystemen?

Er zijn zes belangrijke redenen waarom onze klanten kiezen voor onze cryogene injectieoplossingen, waaronder onze bestseller; de Freshline® LIN-IS

Zekerheid

Gelijkmatige, nauwkeurige en herhaalbare temperatuurregeling die leidt tot een homogeen en consistent eindresultaat

Gasefficiëntie

Ontwerp dat ervoor zorgt dat elke druppel cryogeen maximaal wordt benut voor optimale efficiëntie

Hygiëne

Hygiënisch ontwerp en geïntegreerde reinigingsoplossing (CIP) voor minder stilstandtijd en meer gemoedsrust

Gemak

Eenvoudig te bedienen, lokaal of op afstand bedienbare, vooraf opgenomen recepten voor eenvoudige productwisselingen en nog veel meer

Snelheid

Maakt een snelle temperatuurdaling mogelijk (en versnelt het productieproces)

Veelzijdigheid

Bodeminjectie voor een snellere, directere koeling of boveninjectie voor een zachtere koeling

Freshline® LIN-IS - Temperatuurregelingstechnologie

ONTDEK HOE DE FRESHLINE® LIN-IS DE VOEDSELVERWERKER DALCO HEEFT GEHOLPEN HUN PRODUCTAFVAL TE VERMINDEREN EN TEGELIJKERTIJD OVER TE SCHAKELEN NAAR EEN VORMPROCES MET HOGE SNELHEID

"Sinds 2007 gebruiken we de LIN-IS in onze mixer en molen om ons deeg af te koelen tot de juiste temperatuur. Het bespaart ons veel tijd en levert consistente resultaten op."

S. van den Hanenberg, Operations Director, Dalco Food NV

Vraag het de expert

Karen Callingham

Food Cryogenics Technical Expert, Verenigd Koninkrijk

“Hebt u veel klanten die de Freshline LIN-IS gebruiken?"
Ja. We hebben meer dan 100 LIN-IS-systemen die met succes in heel Europa worden gebruikt, en nog meer als we kijken naar de wereldwijde aantallen

Freshline® Smart Technology

Stap vandaag nog binnen in de wereld van slim cryogeen invriezen. Controleer en optimaliseer uw voedselproductieprocessen, altijd en overal.

MEER WETEN

Freshline® Food Services

We leveren niet alleen gassen en apparatuur, we willen u bij elke stap helpen. Daarom zijn we ook wereldleider op het gebied van innovatie in de voedingsmiddelenindustrie, voeren we tests uit voor u op locatie of in een van onze laboratoria, bieden we advies op het gebied van procesevaluatie en -optimalisatie, analytische diensten en trainingsondersteuning.

MEER WETEN

Bent u benieuwd naar kwaliteit en naleving?

Veiligheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Onze gassen en apparatuur voldoen aan alle relevante levensmiddelenwetgeving.

MEER INFORMATIE

Freshline® LIN-IS

Gastoevoeropties

Kooldioxide

Onze ervaren toepassingsteams over de hele wereld kunnen hun industrie- en toepassingskennis gebruiken om u te voorzien van een levering van samengeperste of vloeibare kooldioxide en een technologieoplossing die aan uw unieke behoeften voldoet.

Stikstof

Nuttig als gas, vanwege de inerte eigenschappen en als vloeistof voor koelen en vriezen. Vrijwel elke industrie kan profiteren van de unieke eigenschappen om de opbrengst te verbeteren, de prestaties te optimaliseren en de bedrijfsvoering veiliger te maken.

Bulklevering

Geleverd per vrachtwagen en opgeslagen op uw locatie, hetzij als vloeistof in cryogene tanks of als gas in hogedrukbuizen op basis van uw volume, gewenste druk, zuiverheidsniveau, stroomsnelheid en bedrijfspatroon

Benieuwd naar onze cryogene injectiesystemen?

Boek een gratis consult met een van onze experts.

CONTACT OPNEMEN: