airproducts-logo Go to Home Page

Freshline® IQF+ tunnelvriezer

Grote verwerkingscapaciteit, hoogwaardige IQF

Bent u op zoek naar een Individually Quick Freeze (IQF) -oplossing voor grote hoeveelheden kleinere producten zoals garnalen, blokjes vlees of fruit en bessen, terwijl u de kosten tot een minimum wilt beperken? Bent u op zoek naar meer dan 99% vrij stromend product? Heeft u plakkerige of moeilijk hanteerbare producten en wilt u een optimaal IQF-resultaat bereiken?
De Freshline® IQF+ is speciaal voor u ontworpen. Het zeer efficiënte ontwerp stelt verwerkers in staat consistente, hoogwaardige IQF-producten te produceren met een grotere capaciteit dan standaard cryogene IQF-vriezers met sprayvriezen, zonder dat het hoge verbruik van vloeibare stikstof van immersievriezers vereist is.
Download de brochure over de Freshline® IQF+ tunnelvriezer

Freshline IQF-tunnelvriezer

Waarom kiezen onze klanten voor onze IQF+ vriezer?

Kwaliteit

Betere IQF-resultaten dan conventionele sprayvriezers en bevroren producten van hogere kwaliteit dan blastvriezers

Volumes

Vriezer met hoge capaciteit

Flexibiliteit

De machine kan een breed scala aan doorvoercapaciteit aan, met meerdere opties om aan uw specifieke productiebehoeften te voldoen

Kosten

Efficiënter dan traditionele cryogene vriezers voor lagere bedrijfskosten en minimale investeringen

Voetafdruk

Het kan meer IQF-producten in minder ruimte invriezen dan conventionele cryogene of mechanische vriezers

Boost een bestaand invriesproces

Het kan voor een mechanische vriezer worden geplaatst om de IQF-kwaliteit te verbeteren en tegelijkertijd de invriescapaciteit te vergroten

Freshline IQF+ Tunnel Freezer

Find out more about our Freshline® IQF+ freezer in this short video

Vraag het de expert

Neil Hansford

Food Technology Expert, Verenigd Koninkrijk

"Welk type producten kan ik invriezen in de Freshline® IQF+ tunnel?"
U kunt elk type product invriezen in de IQF+ tunnel, met name kleinere IQF-producten zoals garnalen, vers gesneden fruit, bessen, in blokjes gesneden vleesproducten, enz.

Freshline® Smart Technology

Stap vandaag nog binnen in de wereld van slim cryogeen invriezen. Controleer en optimaliseer uw voedselproductieprocessen, altijd en overal.

MEER WETEN

Freshline® Food Services

Wij leveren niet alleen gassen en apparatuur, wij ondersteunen u graag bij elke stap op weg naar succes. Daarom zijn wij ook wereldleider op het gebied van innovatie in de voedingsmiddelenindustrie, voeren wij testen voor u uit op uw locatie of in een van onze laboratoria en bieden wij consultancy, waaronder procesevaluatie en -optimalisatie, analytische diensten en trainingsondersteuning.

MEER WETEN

Benieuwd naar kwaliteit en conformiteit?

Wij hechten veel belang aan veiligheid en kwaliteit. Onze gassen en apparatuur voldoen aan alle relevante voedselwetgeving.

MEER WETEN

Gastoevoeropties

Stikstof

Nuttig als gas, vanwege de inerte eigenschappen en als vloeistof voor koelen en vriezen. Vrijwel elke industrie kan profiteren van de unieke eigenschappen om de opbrengst te verbeteren, de prestaties te optimaliseren en de bedrijfsvoering veiliger te maken.

Bulklevering

Geleverd per vrachtwagen en opgeslagen op uw locatie, hetzij als vloeistof in cryogene tanks of als gas in hogedrukbuizen op basis van uw volume, gewenste druk, zuiverheidsniveau, stroomsnelheid en bedrijfspatroon

Wilt u meer weten over onze Freshline® IQF+ vriezer?

Boek een gratis consult met een van onze experts.

CONTACT OPNEMEN:

HULPMIDDELEN