airproducts-logo Go to Home Page

Waterstofdispenser voor de detailhandel

De H2fM-waterstofdispenser van Air Products biedt de nieuwste generatie waterstofdispensers om te voldoen aan de verwachtingen van de consument voor het veilig, snel en betrouwbaar bijvullen van brandstofcelvoertuigen.  Als marktleider op het gebied van waterstoftanktechnologie hebben we sinds 1997 overal ter wereld waterstofdispensers geïnstalleerd, waarmee we waardevolle ervaring opdoen om onze producten voortdurend te verbeteren.

 

Belangrijkste kenmerken van de H2fM waterstofwaterstofdispenser

Dubbele doseerdrukken

H70 (700 bar/70 MPa) en H35 (350 bar/35 MPa) dispensercapaciteit

Voldoet aan of overtreft industrienormen

Voldoet aan de normen SAE-TIR-J-2600, SAE-TIR-J-2601, SAE-TIR-J-2719 en SAE-TIR-J-2799 van de Society of Automotive Engineers (SAE)

Nauwkeurig

Volledige vulnauwkeurigheid van 98% met communicatie

Geschikt voor de detailhandel

Creditcardbetalingsoptie met POS-interface (Store Point of Sale)

Snel tanken

Doseert waterstof in 3-5 minuten en temperatuurregeling van waterstofgas tot –40˚C

Brandstof voor diverse voertuigtypen

Nominale vulhoeveelheid van 1-10 kg per vulling voor lichte voertuigen

Gassen

Air Products-gassen, die meestal in gasvormige en vloeibare vorm worden geleverd, stellen klanten in een breed scala van industrieën in staat hun milieuprestaties, productkwaliteit en productiviteit te verbeteren.

Waterstof voor tanken

In de afgelopen jaren is waterstof op de voorgrond getreden als alternatieve, milieuvriendelijke brandstof. Als energiedrager biedt waterstof vele voordelen ten opzichte van andere alternatieven, vooral bij gebruik in een brandstofcel. 

Interesse in de bouw van een waterstoftankstation?

Praat met een van onze experts over uw tankbehoeften. We laten u zien hoe onze waterstofdispenser en geïntegreerde tankstations kunnen voldoen aan uw prestatieverwachtingen.

NEEM CONTACT MET ONS OP

RESOURCE CENTRE