Animated loader dots14ComingSoonAnimated loader dots
Parfait and thinly sliced meat
Levensmiddelen

Harden of korstvriezen

Harden de buitenkant van uw product voor optimale verdere verwerking

Vijf redenen om uw producten te korstvriezen

ap0155-costsavings-and-wasteproduction
Opbrengstoptimalisatie en afvalvermindering

Als u uw product wilt snijden, zorgt de bescherming tegen beschadiging voor minimale verliezen en een product van hogere kwaliteit

0718-timer
Hogere verwerkingssnelheid

U kunt nu hogere snijsnelheden, hete of smeltbare toppings weerstaan en uw mechanische vriezercapaciteit vergroten

ap0156-bottleneckalleviation
Verlichting van bottlenecks

Voor degenen onder u die warme producten hanteren, hoeft u niet te wachten tot uw product is afgekoeld in een koude opslag

ap0169-thin-slices
Dunne plakken

Door het geharde productoppervlak kunt u dunnere plakken produceren

ap0168-preserved-product-quality
Voedselveiligheid en -kwaliteit

Dit proces behoudt de kwaliteit van het product. Wanneer het product na het harden direct wordt ontdooid, wordt het als vers geclassificeerd

aanbod

Vraag het de expert

Neil Hansford - Food Technology Expert, UK
Neil Hansford

Food Technology Expert, Verenigd Koninkrijk

Moet ik zeggen dat mijn bevroren/geharde verse korstproduct eerder is ingevroren?

Nee, want cryogeen invriezen van korst gebeurt zeer snel, is beperkt in tijd en betreft alleen de buitenste laag van uw product.