airproducts-logo Go to Home Page

Freshline® batchvriezer

Snelle, hoogwaardige batchvriezing en -koeling

Wilt u uw productieproblemen oplossen, maar hebt u geen continu proces nodig? Bent u op zoek naar de snelste manier om uw voedingsmiddelen te koelen? Gaat u een nieuw gekoeld of bevroren product lanceren, maar weet u niet welke volumes u kunt verwachten? Of zoekt u gewoon een bevroren resultaat van hogere kwaliteit?

Onze compacte Freshline® Batchvriezer biedt u een snelle en betrouwbare oplossing voor invriezen of koelen. Verkrijgbaar in twee maten, voldoet het aan de strenge eisen van koken-koelen en koken-invriezen in de horeca. Het is ideaal voor elke voedselverwerker die moet invriezen of koelen in batchprocessen.

Download de brochure over de Freshline® batchvriezer

Waarom kiezen onze klanten voor onze batchvriezer?

Snelheid

Bevriest of koelt sneller dan conventionele blastvriezers

Kosteneffectiviteit

Aantrekkelijke prijzen, huurmogelijkheden en uitstekende stikstofefficiëntie

Gebruiksgemak

Eenvoudig te bedienen (met vooraf opgenomen recepten), schoon te maken en te onderhouden

Voetafdruk

Compact ontwerp met een klein oppervlak

Hygiëne

Voldoet aan strenge ontwerpnormen voor voedselhygiëne en veiligheid

Hoogwaardige vriezer

De extreem snelle invriezing houdt de smaak, textuur en vochtigheid van uw product vast voor een hoogwaardig bevroren resultaat

Bent u benieuwd naar onze batchvriezer?

Boek een gratis consult met een van onze experts.

CONTACT OPNEMEN:

Vraag het de expert

Jon Trembley

Technology Manager - Cryogene toepassingen

"Vloeibare stikstof is erg koud (-196 °C). Beschadigt dit mijn product in vergelijking met een snelvriezer?"
Nee, integendeel. Door het snellere proces wordt het water in het product bevroren tot kleinere ijskristallen. Dit betekent minder celwandbeschadiging voor een bevroren product van hogere kwaliteit.

Freshline® Smart Technology

Stap vandaag nog binnen in de wereld van slim cryogeen invriezen. Controleer en optimaliseer uw voedselproductieprocessen, altijd en overal.

MEER WETEN

Freshline® Food Services

We leveren niet alleen gassen en apparatuur, we willen u bij elke stap helpen. Daarom zijn we ook wereldleider op het gebied van innovatie in de voedingsmiddelenindustrie, voeren we tests uit voor u op locatie of in een van onze laboratoria, bieden we advies op het gebied van procesevaluatie en -optimalisatie, analytische diensten en trainingsondersteuning.

MEER WETEN

Bent u benieuwd naar kwaliteit en naleving?

Veiligheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Onze gassen en apparatuur voldoen aan alle relevante levensmiddelenwetgeving.

MEER INFORMATIE

Gassen en leveringsopties

Air Products-gassen, die meestal in gasvormige en vloeibare vorm worden geleverd, stellen klanten in een breed scala van industrieën in staat hun milieuprestaties, productkwaliteit en productiviteit te verbeteren.

Stikstof

Nuttig als gas, vanwege de inerte eigenschappen en als vloeistof voor koelen en vriezen. Vrijwel elke industrie kan profiteren van de unieke eigenschappen om de opbrengst te verbeteren, de prestaties te optimaliseren en de bedrijfsvoering veiliger te maken.

Bulklevering

Geleverd per vrachtwagen en opgeslagen op uw locatie, hetzij als vloeistof in cryogene tanks of als gas in hogedrukbuizen op basis van uw volume, gewenste druk, zuiverheidsniveau, stroomsnelheid en bedrijfspatroon

Vragen? Wij hebben antwoorden.

CONTACT OPNEMEN:

HULPMIDDELEN