airproducts-logo Go to Home Page

Inolinx® TIG

Het beste gas voor het TIG-lassen van austenitisch roestvast staal

Met 2% waterstof toegevoegd aan zuiver argon, is Inolinx® TIG ons beste gas voor het TIG-lassen van austenitisch roestvast staal. Gebruikers zullen een verbeterde penetratie, minder oxidatie van het oppervlak en minder reiniging na het lassen ervaren. Met hogere lassnelheden zullen gebruikers een lager gasverbruik en lagere kosten ervaren. Niet alleen Inolinx® TIG-lasprocesgassen verbeteren uw lasresultaten, maar u profiteert ook van lagere ozonemissies, wat de werkomgeving ten goede komt.

Hoe kan Inolinx® TIG u helpen bij het TIG-lassen van austenitisch roestvast staal?

Verbeterde laskwaliteit

Minder uitval dankzij uitstekende penetratie-eigenschappen en een briljante, gladde, vlakke lasafwerking

Hogere productiviteit

Tot 30% hogere handmatige lassnelheden in vergelijking met argon

Zien is geloven. Boek een demo.

Ervaar Inolinx TIG op uw locatie en krijg deskundig advies van onze metaalproductie-experts.

CONTACT OPNEMEN:

Vraag het de deskundige

“Kan ik de stank verminderen bij het lassen van roestvast staal?”
Veel van de geur is afkomstig van ozon. Het gebruik van Inolinx® TIG-gas verlaagt de ozongraad van 0,013 ppm tot slechts 0,001 ppm - een verbazingwekkende reductie van meer dan 90%

Bekijk de voordelen van onze Linx®-gassen

Wat u ook last, de innovatieve reeks lasgassen van Air Products levert superieure resultaten. Samengesteld om de output te verhogen door een unieke combinatie van lasbaarheid, laskwaliteit en hogere lassnelheden, bereikt u meer met minder uitval.
ZIEN IS GELOVEN: BOEK EEN DEMO

Klaar om te bestellen?

NU KOPEN

Air Products' Gastrak®-service

Bespaar geld, verhoog de productiviteit en verbeter de kwaliteit. Of u nu enkele cilinders gebruikt of gassen gebruikt, de Gastrak®-service kan u helpen .

  • Kosten verlagen: Door het elimineren van de startpiek en een te hoge gasflow verbruikt u minder gas.
  • Kwaliteit verbeteren: Consistent gebruik van de optimale gasstroomsnelheid verbetert de laskwaliteit en vermindert uitval .
  • Eenvoudige installatie: Gastrak®-apparatuur kan worden geïntegreerd in een bestaande of nieuwe gasleiding, of kan worden gebruikt met traditionele en/of Integra®-cilinders .
WILT U BEGINNEN MET BESPAREN?

Leveringsopties

Air Products kan u helpen bij het bepalen van de meest voordelige leveringsoptie voor uw specifieke toepassing en locatie. Industriële gassen worden doorgaans in gasvormige en vloeibare vorm geleverd via diverse toevoersystemen.

Cilinders

De traditionele oplossing voor de levering van klein gas. Cilinders kunnen worden geleverd in een groot aantal maten van 10 tot 50 liter, druk en gaszuiverheid voor een breed scala aan gassen en gasmengsels. U kunt kiezen tussen conventionele cilinders of onze innovatieve Integra®-cilinder met ingebouwd reduceerventiel.

Lassen Snijgassen

Een reeks gassen, technologieën en diensten voor metaalproductie, of het nu gaat om lassen, snijden, thermisch spuiten, hardsolderen of gutsen.

HULPMIDDELEN