airproducts-logo Go to Home Page

Inolinx® MAG-lasprocesgas

Het beste gas voor het MAG-lassen van roestvast staal

Inolinx® MAG (Metal Active Gas) is ons beste gas voor het lassen van roestvast staal. Met verbeterde laskwaliteit en minder afkeur, uitstekende penetratie-eigenschappen en tolerantie voor variaties in lasparameterinstellingen. Vergeleken met traditionele mengsels, kan Inolinx® MAG een toename van handmatige lassnelheden tot 17% realiseren. Het vermindert ook de schoonmaaktijden dankzij minimaal spatten en een gladde lasafwerking.

Dit mengsel is geschikt voor alle materiaaldikten en wijzen van metaaloverdracht. Bovendien ziet u niet alleen een betere lasnaad, Inolinx® MAG beschermt ook de werkomgeving met minimale ozonproductie.

Hoe kan Inolinx® MAG-lasprocesgas uw roestvaststalen lassen verbeteren?

Verbeterde laskwaliteit

Minder uitval, uitstekende penetratie-eigenschappen en tolerantie voor variaties in lasparameterinstellingen

Hogere productiviteit

Tot wel 17% hogere handmatige lassnelheden in vergelijking met conventionele mengsels

Verbeterde afwerking

Kortere schoonmaaktijden dankzij minimaal spatten en een gladde lasafwerking

Betere werkomgeving

Beschermt de werkomgeving met minimale ozonproductie

Zien is geloven.

Ervaar Inolinx® MAG op uw locatie en krijg deskundig advies van onze metaalproductie-experts.

CONTACT OPNEMEN:

Vraag het de expert

“Is het mogelijk om de lassnelheid te verhogen en het uiterlijk van mijn roestvrijstalen las te verbeteren?”
Inolinx® MAG verhoogt de lassnelheid met wel 17% en zorgt voor een gladdere lasnaad. Boek een demonstratie en probeer deze mix zelf uit.

Bekijk de voordelen van onze Linx®-gassen

Wat u ook last, de innovatieve reeks lasgassen van Air Products levert superieure resultaten. Samengesteld om de output te verhogen door een unieke combinatie van lasbaarheid, laskwaliteit en hogere lassnelheden, bereikt u meer met minder uitval.

ZIEN IS GELOVEN: BOEK EEN DEMO

Klaar om te bestellen?

NU KOPEN

Air Products' Gastrak®-service

Bespaar geld, verhoog de productiviteit en verbeter de kwaliteit. Of u nu enkele cilinders gebruikt of gassen gebruikt, de Gastrak®-service kan u helpen .

  • Kosten verlagen: Door het elimineren van de startpiek en een te hoge gasflow verbruikt u minder gas.
  • Kwaliteit verbeteren: Consistent gebruik van de optimale gasstroomsnelheid verbetert de laskwaliteit en vermindert uitval .
  • Eenvoudige installatie: Gastrak®-apparatuur kan worden geïntegreerd in een bestaande of nieuwe gasleiding, of kan worden gebruikt met traditionele en/of Integra®-cilinders .
WILT U BEGINNEN MET BESPAREN?

Leveringsopties

Air Products kan u helpen bij het bepalen van de meest voordelige leveringsoptie voor uw specifieke toepassing en locatie. Industriële gassen worden doorgaans in gasvormige en vloeibare vorm geleverd via diverse toevoersystemen.

Cilinders

De traditionele oplossing voor de levering van klein gas. Cilinders kunnen worden geleverd in een groot aantal maten van 10 tot 50 liter, druk en gaszuiverheid voor een breed scala aan gassen en gasmengsels. U kunt kiezen tussen conventionele cilinders of onze innovatieve Integra®-cilinder met ingebouwd reduceerventiel.

Lassen Snijgassen

Een reeks gassen, technologieën en diensten voor metaalproductie, of het nu gaat om lassen, snijden, thermisch spuiten, hardsolderen of gutsen.

HULPMIDDELEN