airproducts-logo Go to Home Page

Ferrolinx® F-lasprocesgas

Het specialistische gas voor het MAG-lassen van dun koolstofstaal

Ferrolinx® F is onderdeel van de Linx® gassen, onze unieke reeks gassen die de beste combinatie bieden van kwaliteit, productiviteit en veiligheid.

Bereik meer met minder afkeur bij het lassen van koolstofstaal, roestvast staal, aluminium of hoogwaardige legeringen. Het assortiment is verkrijgbaar in groot-volume cilinders en cilinderpakketten.

Hoe kan Ferrolinx® F uw MAG-lassen met dun koolstofstaal verbeteren? ​

Verbeterde laskwaliteit

Minder uitval

Uitstekende laspoolcontrole

Hogere lasbaarheid, met name bij lage spanningen op dunne plaatmaterialen (tot 10 mm dik) en voor positielassen

Minder opruimen van lasnaden

Vermindert de reinigingstijden na het lassen, ultralage spatniveaus en uitstekende pulserende boogkarakteristieken

Verbeterde werkomgeving

Beschermt de werkomgeving met minimale ozonproductie

Zien is geloven.

Ervaar Ferrolinx® F op uw locatie en krijg deskundig advies van onze experts in metaalproductie.

CONTACT OPNEMEN:

Vraag het de expert

“Ik wil het reinigen na het lassen verminderen bij het lassen van dun plaatstaal - kan Air Products helpen?”

Ferrolinx® F-lasprocesgas is speciaal ontwikkeld voor het lassen van platen tot 10 mm. Het vermindert de reinigingstijden na het lassen en zorgt voor extreem lage spatniveaus.

Bekijk de voordelen van onze Linx®-gassen

Wat u ook last, de innovatieve reeks lasgassen van Air Products levert superieure resultaten. Samengesteld om de output te verhogen door een unieke combinatie van lasbaarheid, laskwaliteit en hogere lassnelheden, bereikt u meer met minder uitval.

ZIEN IS GELOVEN: BOEK EEN DEMO

Klaar om te bestellen?

NU KOPEN

Air Products' Gastrak®-service

Bespaar geld, verhoog de productiviteit en verbeter de kwaliteit. Of u nu enkele cilinders gebruikt of gassen gebruikt, de Gastrak®-service kan u helpen .

  • Kosten verlagen: Door het elimineren van de startpiek en een te hoge gasflow verbruikt u minder gas.
  • Kwaliteit verbeteren: Consistent gebruik van de optimale gasstroomsnelheid verbetert de laskwaliteit en vermindert uitval .
  • Eenvoudige installatie: Gastrak®-apparatuur kan worden geïntegreerd in een bestaande of nieuwe gasleiding, of kan worden gebruikt met traditionele en/of Integra®-cilinders .
WILT U BEGINNEN MET BESPAREN?

Leveringsoptie

Air Products kan u helpen bij het bepalen van de meest voordelige leveringsoptie voor uw specifieke toepassing en locatie. Industriële gassen worden doorgaans in gasvormige en vloeibare vorm geleverd via diverse toevoersystemen

Cilinders

De traditionele oplossing voor de levering van klein gas. Cilinders kunnen worden geleverd in een groot aantal maten van 10 tot 50 liter, druk en gaszuiverheid voor een breed scala aan gassen en gasmengsels. U kunt kiezen tussen conventionele cilinders of onze innovatieve Integra®-cilinder met ingebouwd reduceerventiel.

Lassen Snijgassen

Een reeks gassen, technologieën en diensten voor metaalproductie, of het nu gaat om lassen, snijden, thermisch spuiten, hardsolderen of gutsen.

HULPMIDDELEN