airproducts-logo Go to Home Page

Alulinx®-lasprocesgas

Eén gas voor aluminium en aluminiumlegeringen?

Een multifunctioneel beschermgas dat speciaal is ontworpen voor het hoogwaardige lassen van aluminium en aluminiumlegeringen. Alulinx® lasprocesgas is speciaal ontworpen als het enige gas dat u nodig hebt voor het hoogwaardige lassen van aluminium en aluminiumlegeringen. Als u de meest veeleisende normen nastreeft, hebt u een speciaal gas zoals Alulinx ® lasprocesgas nodig.

Alulinx® lasprocesgas biedt een uitstekende lasbaarheid, gecombineerd met hoge lassnelheden, tot wel 35% sneller dan met argon mogelijk is, en bevordert de veiligheid door een lage ozonproductie.

Alulinx®-lasprocesgas zorgt voor uitstekende lasbaarheid.

In combinatie met hoge lassnelheden, tot wel 35% sneller dan mogelijk is met argon, en de veiligheid te bevorderen door een lage ozonproductie.

Wanneer u streeft naar de hoogste normen, kan het elimineren van de porositeit van het lasmetaal een probleem zijn. Alulinx® Plus gas met zijn gecontroleerde toevoeging van helium is alles wat u nodig hebt om u een voorsprong te geven.

Hoe kan Alulinx® Weld Process Gas helpen bij het lassen van aluminium?

Verbeterde productiviteit

Een toename in handmatige lassnelheden van wel 24% bij MIG-lassen en tot 35% bij TIG-lassen in vergelijking met argon.

Minder afwijzingen

Ultra lage porositeit en uitstekende fusie-eigenschappen. Dit leidt tot een sterk verbeterde laskwaliteit en minder uitval.

Verbeterde werkomgeving

Bescherming van de werkomgeving met minimale ozonproductie

Vraag het de expert

"Ik wil mijn snelheid verhogen, maar de kwaliteit niet opofferen - is dit mogelijk?"
Ons Alulinx® Plus-gas verhoogt ook de snelheid en kwaliteit. In 20 seconden kunt u bijvoorbeeld 50 mm TIG-lassen, vergeleken met 30 mm bij zuiver argon.

Bekijk de voordelen van onze Linx®-gassen

Wat u ook last, de innovatieve reeks lasgassen van Air Products levert superieure resultaten. Samengesteld om de output te verhogen door een unieke combinatie van lasbaarheid, laskwaliteit en hogere lassnelheden, bereikt u meer met minder uitval.
ZIEN IS GELOVEN: BOEK EEN DEMO

Klaar om te bestellen?

NU KOPEN

Air Products' Gastrak®-service

Bespaar geld, verhoog de productiviteit en verbeter de kwaliteit. Of u nu enkele cilinders gebruikt of gassen gebruikt, de Gastrak®-service kan u helpen .

  • Kosten verlagen: Door het elimineren van de startpiek en een te hoge gasflow verbruikt u minder gas.
  • Kwaliteit verbeteren: Consistent gebruik van de optimale gasstroomsnelheid verbetert de laskwaliteit en vermindert uitval .
  • Eenvoudige installatie: Gastrak®-apparatuur kan worden geïntegreerd in een bestaande of nieuwe gasleiding, of kan worden gebruikt met traditionele en/of Integra®-cilinders .
WILT U BEGINNEN MET BESPAREN?

Leveringsopties

Air Products kan u helpen bij het bepalen van de meest voordelige leveringsoptie voor uw specifieke toepassing en locatie. Industriële gassen worden doorgaans in gasvormige en vloeibare vorm geleverd via diverse toevoersystemen.

Cilinders

De traditionele oplossing voor de levering van klein gas. Cilinders kunnen worden geleverd in een groot aantal maten van 10 tot 50 liter, druk en gaszuiverheid voor een breed scala aan gassen en gasmengsels. U kunt kiezen tussen conventionele cilinders of onze innovatieve Integra®-cilinder met ingebouwd reduceerventiel. 

Lassen Snijgassen

Een reeks gassen, technologieën en diensten voor metaalproductie, of het nu gaat om lassen, snijden, thermisch spuiten, hardsolderen of gutsen.

HULPMIDDELEN