airproducts-logo Go to Home Page

Precisiegasmengsystemen

Levert veilig en betrouwbaar nauwkeurige mengsels van twee of meer industriële gassen.

Air Products levert precisiegasmengsystemen voor het veilig en betrouwbaar leveren van nauwkeurige mengsels van twee of meer industriële gassen. Deze kunnen variëren van standaard, stand-alone mengtanks voor surge-tanks tot op maat gemaakte, dynamische panelen voor het regelen van de atmosfeeratmosfeer. Air Products verkoopt of leaset deze apparatuur en biedt aftermarketondersteuning.

Expertise in precisiegasmengsystemen

Innovatie en onze expertise toepassen om de problemen van onze klanten op te lossen, is onze kernkracht

Afgestemd op uw toepassing

Het gasmengaanbod varieert van standaard mengtanks voor mengtanks tot op maat gemaakte mengpanelen voor ovenatmosfeerregeling

Beschikbaar voor alle belangrijke industriële gassen

Beschikbare systemen voor mengsels van stikstof, argon, waterstof, kooldioxide, zuurstof en helium

Ervaren Application Engineering-team

Met onze ervaring in alle metaalverwerkingstoepassingen kunnen onze technici u helpen het juiste systeem voor uw behoeften te bepalen

Nauwkeurige, consistente gasmengsels

Zorgt voor een consistente ovenwerking en hoogwaardige productie van onderdelen

Vraag het de expert

Don Bowe

Applications Engineer

"Mijn stikstof-waterstof-bedieningspaneel werkt naar behoren, maar moet ik iets controleren?"
Er zijn vele aspecten van een debietregelings- of mengpaneel die periodiek onderhoud vereisen voor de juiste werking, met name aspecten die verband houden met de veilige werking ervan.
U moet de werking van de elektromagneten controleren om te controleren of de stroom brandbaar gas automatisch wordt uitgeschakeld en de spoeling van inert gas automatisch wordt ingeschakeld zoals bedoeld. Ze moeten worden getest in overeenstemming met de aanbevolen onderhoudsfrequentie - meestal om de zes maanden. Bovendien moet u de elektromagneten zo nodig opnieuw opbouwen. Het is ook belangrijk om het instelpunt van de spoeltimer te controleren om te controleren of de spoeltijd voldoende is. En u moet de instelpunten van het alarm voor laag debiet op de zuiveringsstromen van het inerte gas en de processtromen controleren en documenteren.
Dit zijn slechts enkele van de punten die regelmatig moeten worden herzien. Voor meer informatie kunt u ons bellen op 800-654-4567.

Meer informatie over onze precisiegasmengsystemen.

Plan een gratis consult met een van onze experts op het gebied van metaalverwerking!

CONTACT OPNEMEN: