airproducts-logo Go to Home Page

Cleanfire® HRx™ -brander

De oxy-fuel brander van de volgende generatie voor de glasindustrie

De Air Products Cleanfire® HRₓ™ -brander maakt gebruik van de kracht van zuurstofregeling en stelt gebruikers in staat de omvang en locatie van de regeling te bepalen. De HRₓ™ brander biedt u uitgebreide functionaliteit en flexibiliteit met ongeëvenaarde prestaties in uw glassmeltoven; Of het nu gaat om een boost-brander als aanvulling op de werking van een lucht-brandstofoven, of in een volle oxy-fuel oven, om het brandstofverbruik te verhogen, de NOₓ-uitstoot te verlagen of het schuim te verminderen.

Uw belangrijkste bedieningspersoneel heeft direct toegang tot actuele branderbedrijfsparameters in uw controlekamer of externe computers en slimme apparaten via Air Products Smart Technology, dat gebruikmaakt van de modernste diagnostische sensoren op de brander en draadloze communicatie technologie voor het bewaken en regelen van onze gassen en apparatuur en het bijhouden van de belangrijkste procesparameters.

Om u te helpen begrijpen of deze brander geschikt is voor uw behoeften, kunnen we een demonstratie geven in ons Advanced Clean Energy-lab op proefschaal.

Cleanfire® HRₓ™ -brander

  • De Cleanfire® HRₓ™ De brander maakt gebruik van de principes van zuurstofregeling om de functionaliteit en de omvang van de voordelen uit te breiden, waardoor uitgebreide functionaliteit mogelijk wordt en de locatie en hoeveelheid van de stadiëring in verschillende gebieden van de smeltoven kunnen worden aangepast om een verhoogde vlamstraling te verkrijgen voor een hoog brandstofrendement
  • Ultra-lage NOₓ-emissies
  • Schuimreducerend vermogen voor hoogwaardige glasproductie
  • Hogere productiviteit
  • Optionele instrumentatie voor prestatiebewaking op afstand

Waterstofmengsels voor het smelten van glas, een technologie in ontwikkeling

De HRx-brander is goed uitgerust om de verbranding van aardgas en H₂-mengsels aan te kunnen, waardoor uw CO2-voetafdruk direct wordt verkleind zonder dat dit leidt tot:

  • Hogere borstwandtemperaturen
  • Verhoogde NOx-emissies
  • Inefficiënties bij het smelten van glas

MET ZUURSTOF GESTOOKTE VERBRANDING IN MET OXYFUEL GESTOOKTE SMELTOVENS

In dit artikel worden de principes achter zuurstof-staging beschreven en het nieuwe gebruik in glassmeltovens biedt diverse voordelen.

ADVANCED ADVANCED ENERGY ENERGY LABORATORY - VIRTUELE DEMONSTRATIES VOOR INTERNATIONALE LOCATIES

Het Advanced Clean Energy Laboratory is onze nieuwste demonstratiefaciliteit, die in staat is om de ontwikkeling en het volledig testen van verbrandingssystemen met behulp van echte klantbrandstoffen mogelijk te maken. Plus een extern videobeeldsysteem maakt real-time deelname aan tests via het internet mogelijk.

Cleanfire® HRₓ™ oxy-fuel brander

Bekijk onze korte video om beter te begrijpen hoe deze brander u kan helpen uw prestaties en productiviteit te verbeteren voor beter glas.

Op zoek naar de volgende generatie oxy-fuel glassmelttechnologie?

Laat de toepassingstechnici van Air Products de unieke combinatie van voordelen demonstreren die de nieuwe Cleanfire® HRₓ™ -brander voor uw bedrijf kan bieden.

NEEM VANDAAG NOG CONTACT MET ONS OP!

HULPMIDDELEN