airproducts-logo Go to Home Page

Welkom bij Air Products

Air Products heeft iedere dag een positieve invloed op het leven van consumenten overal in de wereld. Gericht op het bedienen van energie, het milieu en opkomende markten, bieden wij essentiële industriële gassen, gerelateerde apparatuur en toepassingen expertise aan klanten in tientallen industrieën, waaronder raffinage, chemicaliën, metalen, elektronica, productie en voedingsmiddelen en dranken. We zijn ook wereldleider op het gebied van de levering van procestechnologie en apparatuur voor vloeibaar aardgas. Air Products ontwikkelt, bouwt, bezit en exploiteert een aantal van 's werelds grootste industriële gasprojecten, waaronder vergassingsprojecten waarbij overvloedige natuurlijke hulpbronnen duurzaam worden omgezet in syngas voor de productie van hoogwaardige energie, brandstoffen en chemicaliën.

Air Products is opgericht in 1940 en heeft een reputatie opgebouwd voor zijn innovatieve bedrijfscultuur, uitstekende bedrijfsprestaties en zijn aandacht voor veiligheid en milieu. Onze gepassioneerde, getalenteerde en betrokken medewerkers met diverse achtergronden worden gedreven door het streven van Air Products om innovatieve oplossingen te creëren die het milieu ten goede komen, de duurzaamheid verbeteren en de uitdagingen aangaan die klanten, gemeenschappen en de wereld tegenkomen.

Wij zijn Air Products

AIR PRODUCTS BY THE NUMBERS

12.6

Miljard miljard omzet

~23,000

Werknemers wereldwijd

~50

landen

>50

Marktwaarde van miljard miljard dollar

> 8

Tientallen jaren in bedrijf

>250,000

klanten

1,800

kilometers industriële gasleiding

750+

productiefaciliteiten

30+

Industrieën die worden bediend

Onze strategie voor succes

Air Products wordt het veiligste, meest diverse en meest winstgevende bedrijf voor industriële gassen ter wereld en biedt onze klanten uitstekende service.

Bij Air Products is onze reis nooit voltooid. Ons vijfpuntenplan zal onze groei vormgeven en ons de komende jaren vooruit helpen.
VIJFPUNTENPLAN

Five-point plan strategy for success | Sustain the lead | Deploy capital | Evolve portfolio | Change culture | Belong and matter

Onze verschillen waarderen

De unieke invalshoeken en ervaringen van onze medewerkers zijn essentieel om te voldoen aan de behoeften van onze klanten en om innovatie te brengen in de vele markten die wij bedienen, van voedselverwerking tot metaalverwerking tot transport.

Daarom hebben we ons tot doel gesteld om het meest diverse industriële gasbedrijf ter wereld te worden en daarom streven we naar een samenwerkende en respectvolle werkomgeving waarin iedereen zijn ware potentieel kan bereiken.
DIVERSITEIT EN INCLUSIE

Hoe onze producten het dagelijks leven bevorderen

U weet het waarschijnlijk niet, maar Air Products maakt deel uit van honderden alledaagse dingen. Onze gassen verbeteren de kwaliteit van het ingevroren voedsel dat u eet, laten uw flatscreen-lcd-tv er geweldig uitzien en maken MRI-beelden van uw lichaam mogelijk om artsen te helpen uw letsel te behandelen ... en dat zijn slechts enkele van de vele manieren waarop we vooruitgang boeken uw dagelijkse leven.
Air Products' first on-site oxygen plant at Weirton Steel in 1951

History of Innovation for 80+ Years

Words like entrepreneurship, sales, finance, engineering, and technology are central to the history of Air Products. So are concepts like developing lasting relationships with our customers and communities based on an understanding of their needs, integrity in the way we do business, and a passion for exceeding expectations.

The early part of the Air Products story shaped an important chapter in the broader history of the industrial gas industry. In the decades that followed, the company owed much of its success to the know-how and innovative spirit of its employees—and the willingness to seize opportunities for growth.
Onze Bedrijfsgeschiedenis

Duurzaamheid ... de kern van ons werk

Voor Air Products is duurzaamheid wat we doen als bedrijf. Wij zijn van mening dat wij niet alleen het veiligste, meest diverse en meest winstgevende industriële gasbedrijf ter wereld zijn, maar ook een hoger doel dienen. Onze gepassioneerde, getalenteerde en toegewijde medewerkers met diverse achtergronden worden gedreven door het hogere doel van Air Products om innovatieve oplossingen te creëren die het milieu ten goede komen, duurzaamheid verbeteren en de uitdagingen aangaan die klanten, gemeenschappen en de wereld tegenkomen.

 

Resource Centre