airproducts-logo Go to Home Page

Vijfpuntenplan: vooruitgang boeken

De afgelopen jaren heeft ons strategische vijfpuntenplan het succes van Air Products bepaald. Onze reis is nooit af, en daarom hebben we het Vijfpuntenplan naar de volgende fase gebracht om onze groei de komende jaren vorm te geven. Dit ontwikkelde vijfpuntenplan is onze routekaart voor meer veiligheid, inclusie, winstgevendheid en duurzaamheid naarmate we groeien.

Ons vijfpuntenplan bestaat uit de volgende elementen:

 


Ons doel is niet veranderd. We willen het veiligste, meest diverse en meest winstgevende industriële gasbedrijf ter wereld zijn en onze klanten uitstekende service bieden. Om deze voorsprong te behouden, zullen we ons volledig richten op veiligheid - elk incident of ongeval kan worden voorkomen en ons doel is nul. We willen ook operationeel de beste zijn in alles wat we doen en we zullen de productiviteit blijven verhogen om onze marges te behouden.


We verwachten tussen FY2018 en FY2022 meer dan $18 aan kapitaal vast te leggen, gefinancierd door onze sterke cashflow en ruime financieringscapaciteit. We streven ernaar onze schuldsaldo zo te houden dat we onze huidige A/A2-rating behouden.
We blijven investeren in onze Merchant-activiteiten, waar we goede kansen zien. Ondertussen zijn we ons portfolio aan het uitbreiden naar meer grote on-site projecten, en we creëren groeimogelijkheden voor stapsgewijze veranderingen door middel van syngas/vergassing en complexe megaprojecten.
  We blijven onze cultuur veranderen en bouwen een team dat samenwerkt en samen wint. Dit blijft een sterke focus voor ons: het creëren van een omgeving waarin mensen zich betrokken en gerespecteerd voelen, zodat ze hun uiterste best kunnen doen. We moeten onze "4S"-cultuur van veiligheid, eenvoud, snelheid en zelfvertrouwen blijven verbeteren. Het hebben van een toegewijd, divers en gemotiveerd team dat positieve houding, open geest en een samenwerkingsgeest aan elke taak toevoegt, is essentieel.
Omdat we elke dag hard werken om waarde te creëren voor onze aandeelhouders, realiseren we ook ons hogere doel: een werkomgeving creëren waar mensen bij elkaar horen, producten produceren die het milieu en de processen van onze klanten verbeteren, en samenwerking tussen mensen van verschillende culturen en achtergronden over de hele wereld. Bij Air Products willen we meer doen dan alleen geld verdienen; we willen getalenteerde mensen samenbrengen om oplossingen te bedenken voor de uitdagingen waarmee wij, onze klanten en onze wereld worden geconfronteerd.