airproducts-logo Go to Home Page

Care

Zorgen voor de veiligheid van onze medewerkers, klanten en de gemeenschappen waarin we werken, is essentieel voor onze dagelijkse activiteiten over de hele wereld.

Via onze zorgactiviteiten werken we aan het waarborgen van de gezondheid en veiligheid van onze werknemers, aannemers, klanten en gemeenschappen, terwijl we de ontwikkeling van onze mensen, diversiteit en inclusie bevorderen, en in contact komen met onze gastgemeenschappen. 

Veiligheid en gezondheid

Veiligheid staat centraal in ons bedrijfsdoel: het veiligste, meest diverse en meest winstgevende industriële gasbedrijf ter wereld zijn. We vinden het ook een morele verplichting. We willen dat onze medewerkers veilig en gezond naar huis kunnen terugkeren. Ons doel blijft nul ongevallen en nul incidenten.

Onze overtuigingen over veiligheid zijn al decennia lang vastgelegd via onze Totale veiligheidswaarden, die benadrukken dat niets belangrijker is dan veiligheid en dat naleving van veiligheid een arbeidsvoorwaarde is. Ons huidige leiderschap heeft op dit sterke fundament gebouwd, waardoor we een nog veiliger bedrijf zijn geworden.

Sinds 2014 hebben we het aantal ongevallen met verzuim van medewerkers met 58 procent verhoogd en dat met 38 procent van het aantal registreerbare ongevallen.
FY20-FY22 Safety Performance table

Productveiligheid

Essentieel voor productveiligheid is ervoor te zorgen dat klanten en anderen die met onze producten werken over alle veiligheidsinformatie beschikken. Veiligheidsinformatie uit onze productveiligheidsbeoordelingen wordt gebruikt in veiligheidsinformatiebladen (SDS), die een primair instrument zijn voor het communiceren van gevareninformatie. We houden ons ook aan de EU REACH wetgeving en gevaren voor producten te delen via labels die voldoen aan het intern ontwikkelde systeem voor wereldwijde harmonisatie (GHS) Safetygrams en klanttraining.

Veiligheidstrainingen kunnen worden geregeld door contact op te nemen met uw verkoopvertegenwoordiger. Als u niet zeker weet wie uw verkoopvertegenwoordiger is, neem dan contact op met onze klantenservice op 800-224-2724. Zij zullen u graag helpen contact op te nemen met uw vertegenwoordiger. Voor hulp met gassen en apparatuur van Air Products, 24 uur per dag, 7 dagen per week, belt u 800-523-9374 (continentaal VS en Puerto Rico) of 610-481-7711 (andere locaties).

FY22 Diversity in the Workforce infographic

Mens en cultuur

We zijn gericht op het aantrekken, opbouwen en behouden van hooggekwalificeerd personeel van wereldklasse om onze groeiambities waar te maken. Ons overkoepelende doel is om het meest diverse industriële gasbedrijf ter wereld te zijn, en we werken er elke dag aan om een personeelsbestand op te bouwen dat past bij de plaatsen waar we zaken doen. 

We creëren een werkomgeving waarin elke medewerker weet dat hij thuis hoort en ertoe doet. Diversiteit, inclusie en deelname (DIB) zijn ingebed in ons bedrijf en worden aangetoond door onze toewijding aan leiderschap en uitgebreide programma's. We werken bijvoorbeeld samen met externe diversiteitspartners om talent en ontwikkeling binnen onze organisatie te ondersteunen en we hebben 13 Employee Resource Groups (ERG's) die verbindingen bieden en affiniteiten opbouwen tussen groepen werknemers, terwijl we tegelijkertijd worden blootgesteld aan verschillende loopbaanpaden.  

In FY22 hebben we de vertegenwoordiging van vrouwen in topmanagement verhoogd tot 23 procent, tegen 20 procent in FY21. We hebben ook de vertegenwoordiging van Amerikaanse minderheden in ons personeelsbestand uitgebreid tot 28 procent, vergeleken met 26 procent in FY21. Ten opzichte van onze diversiteitsdoelstellingen voor 2025 handhaafden we de vrouwelijke vertegenwoordiging op 26 procent in onze professionele en leidinggevende populatie wereldwijd en verhoogden we het percentage Amerikaanse minderheden in deze functies tot 25 procent, tegen 22 procent in FY21. We blijven ons inzetten voor het behalen van onze diversiteitsdoelstellingen voor 2025.

Community's

FY22 charitable contributions pie chartAl meer dan 80 jaar bouwt Air Products aan relaties en draagt het bij aan het welzijn van onze gastgemeenschappen over de hele wereld. We doen dit op verschillende manieren: via financiële bijdragen van de Air Products Foundation, donaties in natura, gerichte donaties en vrijwilligerswerk bij non-profitorganisaties. Onze ondersteuningsprioriteiten zijn onderwijs en ontwikkeling van werknemers, diversiteit en inclusie, gezondheids- en menselijke diensten, gemeenschaps- en economische ontwikkeling, kunst en cultuur, en milieu en veiligheid. We werken nauw samen met gemeenschapspartners, waaronder non-profitorganisaties, noodhulpdiensten, verkozen functionarissen en onderwijs-, bedrijfs- en gemeenschapsleiders om de mogelijkheden met de grootste impact te identificeren. 

De Air Products Foundation ondersteunt met trots het wereldwijde hoofdkantoor in het oosten van Pennsylvania via het Lehigh Valley Grants Programme. In aanmerking komende non-profitorganisaties in onze hoofdkantoorgemeenschap kunnen zich aanmelden bij de Air Products Foundation Aanvraag Lehigh Valley-beurs. Neem voor vragen over het programma en de geschiktheid ervan contact op met Laurie Hackett op (610) 481-6118.

Leveranciers

Duizenden leveranciers zijn essentieel voor ons succes. Wij werken samen met kwaliteitsleveranciers die Air Products helpen waarde en uitstekende service aan onze klanten te leveren en die onze inzet voor ethische bedrijfspraktijken delen. Van alle leveranciers wordt verwacht dat zij zich houden aan en voldoen aan onze Gedragscode in hun zakelijke contacten met ons en duurzaamheid ondersteunen volgens de principes die zijn uiteengezet in onze Duurzaamheidsverwachtingen van leveranciers, waaronder milieu-, mensenrechten- en gemeenschapsoverwegingen.

Duurzaamheidsverslag

Lees meer over onze vooruitgang en prestaties op het gebied van duurzaamheid.

DUURZAAMHEIDSVERSLAG