Care

Wij bouwen aan een cultuur van veiligheid, eenvoud, snelheid en zelfvertrouwen. Ons doel is nul ongelukken en nul incidenten. We zetten ons in om onze mensen te ontwikkelen, onze gemeenschappen te ondersteunen, leveranciers te betrekken en onze integriteit hoog te houden.

Caring hands making heartOmdat we ons realiseren dat we dit niet alleen kunnen, werken we samen met belangrijke belanghebbenden, werken we samen met onze klanten aan het verbeteren van duurzaamheid, werken we samen met overheden om hun ontwikkelings- en energiedoelen te begrijpen en bouwen we projecten om hen te helpen deze doelen te bereiken. We werken ook samen met maatschappelijke organisaties om te begrijpen hoe we met hen kunnen samenwerken om de sociale voordelen van onze projecten te vergroten en het milieu beter te beheren.

Tijdens al deze inspanningen streven we naar veiligheid, gezondheid, onze mensen en onze gemeenschappen:

  • Veiligheid is essentieel voor wie we zijn als bedrijf. Veiligheid is een gedeelde waarde, en de betrokkenheid van onze medewerkers bij veiligheid wordt dagelijks op vele manieren getoond. Veiligheid is een essentieel onderdeel van alles wat we doen, overal ter wereld.
  • We bevorderen de gezondheid van onze medewerkers, zowel op het werk als daarbuiten, door gezonde praktijken op onze locaties en onderweg te eisen en hen thuis te stimuleren.
  • We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze medewerkers kunnen gedijen en uitblinken bij Air Products. We hebben een traditie van uitmuntendheid die is opgebouwd door gepassioneerde, getalenteerde mensen die gedreven zijn om te slagen.
  • We blijven investeren in de gemeenschappen waarin we leven en werken.