airproducts-logo Go to Home Page

Hydrogenering

Waterstofoplossingen aangedreven door technologie, betrouwbaarheid en veiligheid

Bent u geïnteresseerd in veiliger werken?

Wilt u de gas-naar-vloeistof-overdracht van uw systeem optimaliseren om de productiviteit te verhogen?

Bij hydrogenering worden organische mengsels verzadigd met waterstofmoleculen om hun houdbaarheid te verlengen, eigenschappen te wijzigen of zeer selectieve transformaties uit te voeren.

Onze ingenieurs, die vele jaren ervaring hebben met het ontwikkelen en uitvoeren van hydrogeneringsprocessen, kunnen u helpen de overdracht van gas naar vloeistof van uw systeem te optimaliseren, de productiviteit te verbeteren en veiliger te werken.

Hydrogeneringsreacties zijn gevoelig voor diverse factoren die de batchtijd, de levensduur van de katalysator, de productiesnelheid en de selectiviteit negatief kunnen beïnvloeden. Air Products kan uw hydrogeneringsreactie verbeteren en kosten verlagen door selectie van de beste toevoermodus en evaluatie en optimalisatie van het gebruik van reactiekinetica of thermodynamica.

Air Products is de grootste leverancier van waterstof ter wereld, met een benijdenswaardig leveringsrecord. Onze technici kunnen u de meest efficiënte en rendabele toevoermodus aanbevelen op basis van uw volume, druk, zuiverheidsniveau, debiet en bedrijfspatroon.

Download de brochure over waterstofoplossingen op basis van technologie, betrouwbaarheid en veiligheid

Voordelen

Vloeibare waterstof

Betrouwbare toevoer van vloeibare waterstof naar uw installaties

Waterstofgeneratoren

Zeer zuivere waterstof die op locatie wordt geproduceerd met behulp van bedrijfseigen technologie

Cryogene waterstofcompressor

De enige lastvolgende compressor met vloeibare waterstof die onafhankelijker is van uw nutsvoorzieningen en direct bespaart

Hydrogen Labs

Laboratoria voor continue en batchhydrogenering in Allentown, PA. (alleen VS). Katalysatortesten, bedrijfsomstandigheden en productietests

Computational Modeling Services

Probleemoplossing en advies over het gebruik van toegepaste wiskundige en computationele technieken

Veiligheidstraining

Veiligheid is onze topprioriteit, dus onze experts kunnen uw personeel trainen in het veilig hanteren en gebruiken van industriële gassen

Moet u de productiviteit verhogen of de veiligheid verhogen?

Onze technici kunnen u helpen uw hydrogeneringsreactie te optimaliseren, kosten te verlagen en veiliger te werken.

CONTACT OPNEMEN:

Diensten voor ontwikkeling en optimalisatie van hydrogenering

HetAir Products Hydrogen Reactions Labis ontworpen om innovatie en productiviteit van uw hydrogeneringsreacties mogelijk te maken. Laat onze technici u helpen de productkwaliteit te verbeteren en de productiekosten te verlagen door de optimale druk, temperatuur en waterstof-tot-toevoerverhouding voor uw specifieke voeding en katalysator te bepalen.

Download de brochure van het Hydrogen Reactions Lab