airproducts-logo Go to Home Page

Waterstofreacties Lab

Flexibele en robuuste testfaciliteit voor de chemische, farmaceutische en raffinage-industrie

Het Hydrogen Reactions Lab van Air Products in Allentown, Pennsylvania, is ontworpen voor het testen en evalueren van continue hydrogenerings- en waterstofbehandelingsprocessen in meerdere industrieën, waaronder fijne en speciale chemicaliën, transmixverwerking, raffinage van gebruikte olie en farmaceutische verwerking.
Download de brochure van het Hydrogen Reactions Lab

Profiteer van de ervaring van Air Products

Air Products is de grootste waterstofproducent en -leverancier ter wereld en heeft tientallen jaren ervaring met het genereren, produceren, toepassen en leveren van waterstof. Wij bieden meerdere gedifferentieerde en bedrijfseigen technologieën die bottlenecks in uw proces kunnen verminderen, naast het verminderen van het waterstof- en energieverbruik. Uitbreiding van onze productie-expertise is onze voortdurende focus op veiligheid. Air Products doet dit door veiligheidsaudits aan te bieden om ervoor te zorgen dat u de meest up-to-date industrienormen en -praktijken gebruikt.

Waterstofreacties Lab-mogelijkheden

De opstelling van de reactoren in ons laboratorium is variabel en werkt als een of meer reactoren in een opeenvolgende configuratie. Elke reactor kan ook worden aangepast om uw specifieke katalysatoren te gebruiken voor proeven. Op deze manier kan uw proef meerdere opeenvolgende reactiestappen uitvoeren met verschillende katalysatoren bij hoge druk, waaronder:

Temperaturen tot 350 °C

Drukken tot 2000 psig

Vergelijk verschillende katalysatoren

Beoordeel de kwaliteit van de grondstoffen

Varieer de verblijftijd

Beoordeel de productkwaliteit en -opbrengst