airproducts-logo Go to Home Page

Hydrogenering

Waterstofoplossingen op basis van technologie, betrouwbaarheid en veiligheid

Onze ingenieurs hebben vele jaren ervaring met het ontwikkelen en uitvoeren van hydrogeneringsprocessen en kunnen u helpen uw systeem te optimaliseren en de productiviteit te verbeteren en veiliger te werken.

Hydrogeneringsreacties zijn gevoelig voor diverse factoren die de batchtijd, de levensduur van de katalysator, de productiesnelheid en de selectiviteit negatief kunnen beïnvloeden. Air Products is niet alleen de grootste leverancier van waterstof ter wereld, maar kan u ook helpen uw hydrogeneringsreactie te optimaliseren en de kosten te verlagen door de beste toevoermodus te selecteren op basis van uw volume, druk, zuiverheidsniveau, debiet en bedrijfspatroon.

Download de brochure Hydrogen Solutions Powered by Technology, Reliability and Safety

Air Products biedt u het voordeel dat u nodig hebt om beter te presteren dan de concurrentie met ons aanbod

Vloeibare waterstof

Betrouwbare toevoer van vloeibare waterstof naar uw installaties

Waterstofgeneratoren

Zeer zuivere waterstof die op locatie wordt geproduceerd met behulp van bedrijfseigen technologie

Cryogene waterstofcompressor

De enige lastvolgende compressor voor vloeibare waterstof die aan uw veranderende productiebehoeften voldoet

Hydrogen Labs

Hydrogeneringslaboratoria in Allentown, PA (alleen VS) voor het testen en evalueren van continue hydrogenerings- en waterstofbehandelingsprocessen

Computational Modeling Services

Probleemoplossing en advies over het gebruik van toegepaste wiskundige en computationele technieken

Veiligheidstraining

Veiligheid is onze topprioriteit, dus onze experts kunnen uw personeel trainen in het veilig hanteren en gebruiken van industriële gassen

Wilt u de productiviteit verhogen of de veiligheid verbeteren?

Onze technici kunnen u helpen uw hydrogeneringsreactie te optimaliseren, kosten te verlagen en veiliger te werken.

CONTACT OPNEMEN:

Vraag het de expert

Mark Lanham

Applications Engineer, Noord-Amerika

"Ik ben een aantal veranderingen in ons proces aan het evalueren die waterstof vereisen, hoe kan Air Products mij helpen de potentiële effecten te begrijpen?"
Het Hydrogen Reactions Lab van Air Products in Allentown, Pennsylvania, is ontworpen voor het testen en evalueren van continue hydrogenerings- en waterstofbehandelingsprocessen in meerdere industrieën, waaronder fijne en speciale chemicaliën, transmixverwerking, raffinage van gebruikte olie en farmaceutische verwerking. Bekijk onze video voor meer informatie over ons Hydrogen Reactions Lab.

Diensten voor ontwikkeling en optimalisatie van hydrogenering

Het Air Products Hydrogen Reactions Lab is ontworpen om innovatie en productiviteit van uw hydrogeneringsreacties mogelijk te maken. Laat onze technici u helpen de productkwaliteit te verbeteren en de productiekosten te verlagen door de optimale druk, temperatuur en waterstof-tot-toevoerverhouding voor uw specifieke voeding en katalysator te bepalen.

Download de brochure van het Hydrogen Reactions Lab

Tijdelijke gastoevoer

Al meer dan 40 jaar vertrouwen onze klanten op onze Air Products Express Services (APEX) voor een veilige, betrouwbare en snelle tijdelijke levering van gas. Wanneer u op korte termijn of in nood industriële gaslevering nodig hebt, met name tijdens turnarounds of opstarttijden, piekvraagperioden, geplande of ongeplande onderhoudsactiviteiten, hebt u snel hulp nodig om online en productief te blijven.
MEER INFORMATIE

On-site gasgeneratie

On-site gasgeneratie helpt duurzame klanten om hun CO2-voetafdruk te verkleinen, de energie-efficiëntie te verhogen, de doorvoer te verhogen, de kwaliteit van het eindproduct te verbeteren en de milieuprestaties te verbeteren.
MEER INFORMATIE

Gastoevoeropties

Air Products-gassen, die meestal in gasvormige en vloeibare vorm worden geleverd, stellen klanten in een breed scala van industrieën in staat hun milieuprestaties, productkwaliteit en productiviteit te verbeteren.

Waterstof

Gewaardeerd om zijn reactieve en beschermende eigenschappen, en gebruikt door vele industrieën zoals elektronica, voedingsmiddelen, glas, chemicaliën, raffinage en meer kunnen profiteren van de unieke eigenschappen om de kwaliteit te verbeteren, prestaties te optimaliseren en kosten te verlagen.

Bulklevering

Geleverd per vrachtwagen en opgeslagen op uw locatie, hetzij als vloeistof in cryogene tanks of als gas in hogedrukbuizen op basis van uw volume, gewenste druk, zuiverheidsniveau, stroomsnelheid en bedrijfspatroon

On-site gasgeneratie

On-site gasgeneratie helpt duurzame klanten om hun CO2-voetafdruk te verkleinen, de energie-efficiëntie te verhogen, de doorvoer te verhogen, de kwaliteit van het eindproduct te verbeteren en de milieuprestaties te verbeteren. 

Pijpleidingtoevoer

Gevestigd op belangrijke industriële locaties over de hele wereld, bieden pijpleidingen klanten met grote productbehoeften een reeks voordelen, waaronder betrouwbare, veilige en flexibele levering op een kosteneffectieve manier.

HULPMIDDELEN