airproducts-logo Go to Home Page

Computational Fluid Dynamics (CFD) Modeling Services for Metals Production

Evalueer en onderzoek manieren om de productiviteit te verhogen en de kosten te verlagen

In de huidige concurrerende omgeving zoeken metaalproducenten naar manieren om de opbrengst en winst te verhogen, de productkwaliteit te verbeteren en algehele procesoptimalisatie te realiseren. De proefondervindelijke aanpak van operationele veranderingen stelt het productieproces bloot aan grote risico's en de kans op kostbare fouten.

Met de bewezen modelleringsmogelijkheden van Air Products kunt u manieren evalueren en onderzoeken om de productiviteit te verhogen en kosten te besparen zonder dit risico. Onze modelstudies bieden u snelle, gevalideerde resultaten en aanbevelingen voor een breed scala aan smelt-, raffinage- en verwerkingsactiviteiten voor metaalproductie.

CFD-modellering kan een krachtig hulpmiddel zijn om uw proces te beoordelen en te optimaliseren. Voorbeelden zijn onder andere:

  • Koude plekken in uw oven identificeren en de effecten van verschillende brandertechnologieën en branderlocaties evalueren
  • Hotspots identificeren waar sensoren kunnen worden geplaatst om vuurvaste slijtage te controleren
  • Simuleren Verschillende bedrijfsscenario's om de optimale combinatie van processen te bepalen Veranderingen met behulp van oxy-fuel, zuurstofverrijking of gasinjectietechnologieën

CASESTUDY

Computationele modellering werd gebruikt om de meest geschikte brandertechnologie, optimale branderposities en stookwijzen voor de implementatie van oxy-fuel in combinatie met de regeneratieve lucht-brandstofbranders van een klant te bepalen om de productie aanzienlijk te verhogen.

Gebruik CFD-modellering om manieren te evalueren om de productiviteit te verhogen en de kosten te verlagen.

Laat onze CFD-experts demonstreren hoe modellering van uw proces kan helpen bij het produceren van de optimale oplossing op maat voor uw unieke behoeften.

NEEM VANDAAG NOG CONTACT MET ONS OP!