airproducts-logo Go to Home Page

Oxygen Ultra Pure

Ultrazuiver gas

Het assortiment Experis®-gassen van Air Products omvat een aantal UHP-zuurstofproducten (ultrahoge zuiverheid) met specificaties die u gemoedsrust moeten bieden, ongeacht uw toepassing. Of het nu gaat om chemische analyse of procesregeling, onze experts staan voor u klaar om u te helpen bij het selecteren van het juiste gas voor uw behoeften. Het assortiment omvat gas met ongeëvenaarde specificaties voor kritieke onzuiverheden en een uitgebreide reeks verpakkingsopties.
Technische specificaties

Ideaal gas voor elementaire analysetechnieken

Bevat slechts 1 ppm stikstof, wat als onzuiverheid de gevoeligheid van het analyseapparaat aanzienlijk verbetert

Koop online

Alles wat u nodig hebt om uw gas online te beheren via MyAirProducts℠

Klaar om Oxygen Ultra Pure te bestellen?

NU KOPEN

Vragen? We hebben antwoorden.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Leveringsopties

Air Products kan u helpen bij het bepalen van de meest voordelige leveringsoptie voor uw specifieke toepassing en locatie. Industriële gassen worden doorgaans in gasvormige en vloeibare vorm geleverd via diverse toevoersystemen.

Speciale gassen

UHP-gassen, proces-, kalibratie- en ISO 17025-geaccrediteerde mengsels in een groot aantal leveringswijzen.

Cilinders

De traditionele oplossing voor de levering van klein gas. Cilinders kunnen worden geleverd in een groot aantal maten van 10 tot 50 liter, druk en gaszuiverheid voor een breed scala aan gassen en gasmengsels. U kunt kiezen tussen conventionele cilinders of onze innovatieve Integra®-cilinder met ingebouwd reduceerventiel.

HULPMIDDELEN