airproducts-logo Go to Home Page

MIG/MAG

De MIG/MAG-lasprocesgassen van Air Products zijn ontworpen voor optimale prestaties. Al deze gassen voldoen aan de vereisten van ISO14175/AWS 5.32 - Lastoevoegmaterialen - Gassen en gasmengsels voor smeltlassen en aanverwante processen.

Deze norm wordt in de industrie veel gebruikt voor het classificeren van lasprocesgassen. Het helpt bij de juiste gasselectie en minimale kwaliteitscontrole en etiketteringsvereisten.

Air Products biedt de beste Maxx® gasgassen die gebruikers het optimale gasmengsel bieden, of het nu gaat om het lassen van koolstofstaal, roestvast staal of aluminium.

Download de Maxx® Weld Process Gases-brochure

Bekijk onze MIG/MAG-lasprocesgassen in actie.

Boek een demonstratie.

CONTACT OPNEMEN:

Vraag het de expert

"Er is zo'n divers assortiment gassen beschikbaar - kan ik ze testen en kijken wat bij mijn proces past?"
Er is een geschikt gas voor elk proces en we hebben een reeks demonstratiegassen. Onze Maxx®-gassen bieden een oplossing voor 98% van de toepassingen.

Bekijk de voordelen van onze Maxx®-gassen

Wat u ook last, de innovatieve reeks lasgassen van Air Products levert superieure resultaten. Samengesteld om de output te verhogen door een unieke combinatie van lasbaarheid, laskwaliteit en hogere lassnelheden, bereikt u meer met minder uitval.

Klaar om te bestellen?

NU KOPEN

Air Products' Gastrak®-service

Bespaar geld, verhoog de productiviteit en verbeter de kwaliteit. Of u nu enkele cilinders gebruikt of een leiding gebruikt, de Gastrak®-service kan u helpen.

  • Kosten verlagen: door het elimineren van de starpiek en een te hoge gasflow verbruikt u minder gas.
  • Kwaliteit verbeteren: consistent gebruik van de optimale gasstroomsnelheid verbetert de laskwaliteit en vermindert uitval.
  • Eenvoudige installatie: Gastrak®-apparatuur kan worden geïntegreerd in een bestaande of nieuwe gasleiding, of kan worden gebruikt met traditionele en/of Integra®-cilinders.

 Bekijk de video

WILT U BEGINNEN MET BESPAREN?

HULPMIDDELEN