airproducts-logo Go to Home Page

Incubatorgassen

Hoogzuivere gassen voor broedmachines

Air Products kan een reeks ultrazuivere incubatiegassen leveren, van kooldioxide in bulk en in cilindervorm tot op maat gemaakte mengsels die zijn ontworpen om aan de behoeften van de klant te voldoen.
Download de brochure Experis Ultra-Purity Gases

Het juiste gas voor de juiste toepassing

Air Products biedt cilinders, de traditionele oplossing voor kleine hoeveelheden gas. Kleine en middelgrote bedrijven beschikken met losse cilinders over een goedkope en flexibele toevoer van gas. Cilinders kunnen worden geleverd in een groot aantal maten, drukken en gaszuiverheden voor een breed scala aan gassen en gasmengsels. Voor grotere volumes kan Air Products cilinderpakketten met meerdere cilinders leveren.

Ons CryoEase® microbulktoevoer is voorzien van speciaal ontworpen tankwagens met geïntegreerde bedieningselementen en opties voor flexibele opslagtanks. Zelfs als u niet meer dan tien cilinders per maand van hetzelfde gas gebruikt, dan is CryoEase® microbulktanks kunnen uitkomst bieden.

Vragen? We hebben antwoorden.

CONTACT OPNEMEN

Vraag het de expert

Stephen Robinson

Product Manager - Life Science

"Kan Air Products een speciaal gasmengsel leveren voor mijn broedstoof?"
Onze ervaren toepassingsteams kunnen hun kennis van uw industrie en toepassing gebruiken om u een gasmengsel te leveren dat aan uw unieke behoeften voldoet.

Vloeibare kooldioxide

Air Products biedt een uitgebreid productassortiment, variërend van de levering van gespecialiseerde cilinders tot bulkgebruikers, met geavanceerde aanbiedingen die speciaal zijn ontworpen voor het volledige spectrum van kooldioxidetoepassingen. Door uw CO₂ in vloeibare vorm op te slaan, voorkomt u problemen met de hantering en de omschakeling van cilindergas.
Download de brochure over CO2-veiligheid Safetygram 18

Leveringsopties

Air Products kan u helpen bij het bepalen van de meest voordelige leveringsoptie voor uw specifieke toepassing en locatie. Industriële gassen worden doorgaans in gasvormige en vloeibare vorm geleverd via diverse toevoersystemen.

Speciale gassen

UHP-gassen, proces-, kalibratie- en ISO 17025-geaccrediteerde mengsels in een groot aantal leveringswijzen.

Cilinders

De traditionele oplossing voor de levering van klein gas. Cilinders kunnen worden geleverd in een groot aantal maten van 10 tot 50 liter, druk en gaszuiverheid voor een breed scala aan gassen en gasmengsels. U kunt kiezen tussen conventionele cilinders of onze innovatieve Integra®-cilinder met ingebouwd reduceerventiel.

HULPMIDDELEN