airproducts-logo Go to Home Page

Helium BIP®-cilinder

Ultrazuiver gas met ongeëvenaarde specificaties

Het assortiment Experis®-gassen van Air Products omvat een aantal UHP-heliumproducten (ultrahoge zuiverheid) met specificaties die u gemoedsrust moeten bieden, ongeacht uw toepassing.

Het BIP®-assortiment is ontwikkeld om de hoofdoorzaak te elimineren van enkele van de grootste problemen waarmee analisten op het gebied van gaschromatografie te maken hebben: de verwijdering van de kritieke onzuiverheden (zuurstof en vocht) uit draaggassen, detectiegas, suppletiegas en instrument brandstofgassen.

Elke cilinder is voorzien van een op zichzelf staand zuiveringssysteem, bestaande uit een speciaal ontworpen klep en zuiveringsbed, waarmee een van de zuiverste ultrazuivere gassen op de markt kan worden geleverd.

BIP®-helium is een ideaal draaggas omdat de onzuiverheidsniveaus lager zijn dan 10 ppb voor zuurstof, 20 ppb voor vocht en 10 ppb voor totale koolwaterstoffen, wat aanzienlijke voordelen heeft voor GC-analyseapparatuur en de analyse zelf, waaronder verminderde basislijnruis en ondergrenzen van detectie.

Overzicht

Gespecialiseerde analytische en industriële toepassingen vereisen een zekerheid van de gaszuiverheid op het punt van gebruik. BIP® gassen garanderen de hoogste zuiverheidsniveaus. Ultra lage onzuiverheidsniveaus garanderen de nauwkeurigheid van uw resultaten.

BIP® technologie betekent fail-safe analyses voor alle GC-gebruikers, omdat de gassen een onzuiverheidsniveau hebben van slechts 10 ppb THC, 10 ppb O ₂ en 20 ppb H ₂ O. Elke gascilinder die is voorzien van BIP® technologie biedt GC-gebruikers het voordeel van een verbeterde basislijn, betere piekscheiding, lagere detectielimieten en grotere gevoeligheid. Naast een langere levensduur van kolommen en detectoren en minimaal onderhoud.

BIP® gas is het zero-defect gas.

Download het gegevensblad van de BIP® Built-in Purifier Technology

Voordelen van BIP®-technologie als draaggas

Better Analysis

BIP® technology gives you gases that are up to 300 times purer than conventional carrier gases

 

Lower Costs

Lower oxygen and moisture contents can extend working life of GC columns. Saving on replacement costs, and less analytical downtime.

Elimination Of External In-Line Purifiers

No initial purchase or maintenance costs, and less analyser downtime

Perfect Carrier Gas For Gas Chromatography (GC)

Unrivalled low O₂ and H₂O impurities reduces baseline noise and column bleed, and improve analytical measurements

Environmentally Friendly

BIP® purifiers are regenerated at the end of their service life

More Useable Gas Per Cylinder

BIP® technology captures trace moisture that usually desorbs from traditional cylinders as pressure reduces

Buy Online

Available to existing customers via MyAirProducts℠

Vragen? We hebben antwoorden.

CONTACT OPNEMEN:

Klaar om een helium BIP®-cilinder te bestellen?

NU KOPEN

Vraag het de expert

Trish Lees

Business Development Specialist

"Waarom is gaszuiverheid van cruciaal belang voor mijn analytische toepassing?"
Sommige onzuiverheden kunnen de analyse-instrumenten beschadigen en de nauwkeurigheid van de resultaten beïnvloeden. Zuurstof en vocht zijn kritische onzuiverheden in veel analysetechnieken.

RESOURCE CENTER