airproducts-logo Go to Home Page

Ferromaxx® Plus

Het beste gas voor het MAG-lassen van koolstofstaal

Ferromaxx® Plus is ons beste gas voor het MAG-lassen van koolstofstaal. Het speciaal samengestelde mengsel verbetert de laskwaliteit en vermindert afkeur, uitstekende penetratie-eigenschappen en is tolerant voor variaties in de lasparameterinstellingen. Nu een hogere productiviteit wordt bereikt, zien gebruikers tot 19% hogere handmatige lassnelheden in vergelijking met conventionele mengsels. Niet alleen biedt Ferromaxx® Plus een gladde, vlakke lasafwerking, gebruikers hebben ook kortere reinigingstijden omdat spatten tot een minimum worden beperkt.

Omdat de cilinder wordt geleverd in verpakkingen van 300 bar, kan de cilindervoorraad verkleind worden. Omdat Ferromaxx® Plus geschikt is voor alle materiaaldikten en alle soorten verbruiksmaterialen (massieve, metalen en gevulde draden) kan de cilindervoorraad nog verder worden teruggebracht.

Ferromaxx® Plus helpt niet alleen de productiviteit bij het lassen te verhogen, u kunt er ook zeker van zijn dat u de werkomgeving beschermt met minimale ozonvorming.

Download de Maxx® Lasgas Brochure

Wat zijn de voordelen van Air Products' Ferromaxx® Plus?

Verbeterde laskwaliteit

Vermindert uitval, uitstekende penetratie-eigenschappen en tolerantie voor variaties in lasparameterinstellingen

Hogere productiviteit

Tot 19% hogere handmatige lassnelheden in vergelijking met conventionele mengsels

Kortere schoonmaaktijden

Minimale spatvorming en een gladde, vlakke lasafwerking

Cilindervoorraden verminderen

Geschikt voor alle materiaaldikten en alle soorten verbruiksartikelen (massieve, metalen en gevulde draden)

Zien is geloven

Ervaar Ferromaxx® Plus op uw locatie en krijg deskundig advies van onze metaalproductie-experts.

CONTACT OPNEMEN:

Vraag het de expert

“Is het mogelijk om de lassnelheid te verhogen met een gewoon lasproces zoals het MAG-lassen van koolstofstaal?”
Ferromaxx® Plus is een uniek gas dat resulteert in hogere lassnelheden tot maximaal 17%. U hoeft niet alleen sneller te lassen, maar ook de insteltijden worden verlaagd.

Bekijk de voordelen van onze Maxx®-gassen

Wat u ook last, de innovatieve reeks lasgassen van Air Products levert superieure resultaten. Samengesteld om de output te verhogen door een unieke combinatie van lasbaarheid, laskwaliteit en hogere lassnelheden, bereikt u meer met minder uitval.

Klaar om te bestellen?

NU KOPEN

Air Products' Gastrak®-service

Bespaar geld, verhoog de productiviteit en verbeter de kwaliteit. Of u nu enkele cilinders gebruikt of een leiding gebruikt, de Gastrak®-service kan u helpen.

  • Kosten verlagen: door het elimineren van de starpiek en een te hoge gasflow verbruikt u minder gas.
  • Kwaliteit verbeteren: consistent gebruik van de optimale gasstroomsnelheid verbetert de laskwaliteit en vermindert uitval.
  • Eenvoudige installatie: Gastrak®-apparatuur kan worden geïntegreerd in een bestaande of nieuwe gasleiding, of kan worden gebruikt met traditionele en/of Integra®-cilinders.

Bekijk de video

WILT U BEGINNEN MET BESPAREN?

Leveringsopties

Air Products kan u helpen bij het bepalen van de meest voordelige leveringsoptie voor uw specifieke toepassing en locatie. Industriële gassen worden doorgaans in gasvormige en vloeibare vorm geleverd via diverse toevoersystemen

Cilinders

De traditionele oplossing voor de levering van klein gas. Cilinders kunnen worden geleverd in een groot aantal maten van 10 tot 50 liter, druk en gaszuiverheid voor een breed scala aan gassen en gasmengsels. U kunt kiezen tussen conventionele cilinders of onze innovatieve Integra®-cilinder met ingebouwd reduceerventiel. 

Lassen Snijgassen

Een reeks gassen, technologieën en diensten voor metaalproductie, of het nu gaat om lassen, snijden, thermisch spuiten, hardsolderen of gutsen.

HULPMIDDELEN