airproducts-logo Go to Home Page

Kalibratiegas

Kalibratiegasmengsels voor analytische instrumentatie

Air Products is toonaangevend op het gebied van gasmengselbereiding en onze experts werken onvermoeibaar om de nauwkeurigheid van de door ons opgegeven metingen te garanderen. Uniek voor Air Products is dat de standaard meetonzekerheid voor al onze gecertificeerde gasmengsels individueel wordt berekend. Voor veel componenten kunnen we onzekerheden bieden tot wel +/- 0,05%.

Onze cilinderbehandelingen weerspiegelen tientallen jaren van onderzoek en ontwikkeling en bieden toonaangevende stabiliteit in een breed scala aan mengsels. Zelfs zeer reactieve componenten, met concentraties gemeten in deeltjes per miljard, worden aangeboden met een houdbaarheid tot 3 jaar.

De mengsels van Air Products zijn allemaal traceerbaar volgens internationale normen. Gebruikers van Experis® mengsels kunnen vertrouwen op de nauwkeurigheid en vergelijkbaarheid van metingen en het vermogen om aan strenge eisen te voldoen.

Experis® mengsels worden allemaal voorzien van een analysecertificaat voor de ultieme zekerheid van consistente gegevens in de tijd, zelfs wanneer het ene mengsel wordt vervangen door een ander.

Nauwkeurigheid

Geavanceerde technieken voor de bereiding van gasmengsels

Gasmengsel Stabiliteit tot 10 jaar

Cilinderbehandelingstechnologieën onderschreven door 's werelds toonaangevende gasmetrologie-instituten

Traceerbaarheid

Robuuste traceerbaarheid van metingen volgens internationale normen

Gemoedsrust

Onze experts werken onvermoeibaar om ervoor te zorgen dat ons Experis-assortiment voldoet aan de strengste kwaliteitseisen

Beschikbaarheid

Een breed scala aan standaardsamenstellingen en snelle levering van op maat gemaakte kalibratiemengsels voor uw analyse.

Koop online

Alles wat u nodig hebt om uw gas online te beheren via MyAirProducts

Vraag het de expert

Trish Lees

Business Development Specialist

“Wat zijn de belangrijkste factoren bij het kopen van een kalibratiemengsel?”
Traceerbaarheid
Traceerbaarheid van metingen vereist een ononderbroken reeks vergelijkingen met vermelde referenties, elk met een vermelde onzekerheid. Het doel is om nationale en internationale vergelijkbaarheid te bieden. Alle door Air Products aangeboden kalibratiegasmengsels zijn traceerbaar volgens internationale normen. Traceerbare kalibraties bieden onze klanten automatisch de mogelijkheid om consistente gegevens te verkrijgen, zelfs wanneer het ene mengsel wordt vervangen door een ander, en het maakt volledige vergelijkbaarheid mogelijk van gegevens die zijn verkregen uit vergelijkbare metingen die wereldwijd zijn uitgevoerd.
Nauwkeurigheid
Nauwkeurigheid en onzekerheid bepalen de kwaliteit van een meting en stellen de gebruiker van een kalibratiegasmengsel in staat om de betrouwbaarheid van een opgegeven waarde te beoordelen. Air Products loopt al decennia lang voorop in gasmengselbereiding en heeft kosten noch moeite gespaard om de nauwkeurigheid van onze opgegeven meetwaarden te verbeteren. Door onze vakkennis te combineren met moderne ultrahoge-nauwkeurigheidsmeetinstrumenten, geavanceerde vultechnologieën in al onze faciliteiten voor speciale gassen wereldwijd en een uitgebreide bibliotheek met referentiematerialen van nationale meetinstituten, kunnen we toonaangevende nauwkeurigheid leveren aan onze klanten over de hele wereld.
Uniek voor Air Products is dat de standaard meetonzekerheid voor al onze gecertificeerde gasmengsels voor elk mengsel afzonderlijk wordt berekend. Voor veel componenten bieden we toonaangevende onzekerheden tot +/- 0,05%. Dit is een duidelijke aanwijzing voor de hoogste nauwkeurigheid en de leidende positie van Air Products op dit terrein. Nauwkeurigheid helpt onze klanten om veiliger, concurrerender, complianter en winstgevender te zijn, en stelt hen in staat technische uitmuntendheid te bereiken in een breed scala van industrieën en toepassingen.
Stabiliteit
Gasmengselstabiliteit is een maat voor hoe lang een mengsel met vertrouwen kan worden gebruikt na de eerste certificering door de fabrikant. De dominantie van Air Products op het gebied van mengselstabiliteit is gebaseerd op een reeks factoren. Voor elk mengsel dat we produceren, houden we rekening met de optimale cilinder- en klepkeuze, de beste oppervlaktebehandelingen en cilindervoorbereidingstechnieken, en de selectie van ultrazuivere componentgassen. In combinatie met geavanceerde vulmethoden en analysetechnieken is Air Products in staat uiterst stabiele mengsels te maken die gedurende meer dan 10 jaar binnen strenge specificaties blijven.
Experis®-cilinderbehandelingen weerspiegelen tientallen jaren van onderzoek en ontwikkeling en hebben Air Products in staat gesteld herhaaldelijk de toonaangevende stabiliteit van een breed scala aan mengsels te demonstreren. Zelfs mengsels van zeer reactieve componenten met concentraties gemeten in deeltjes per miljard, worden geleverd met een houdbaarheid van wel 3 jaar. Hierdoor is Air Products uitgegroeid tot een vertrouwde leverancier van behandelde cilinders voor nationale laboratoria en toonaangevende gasmetrologische instituten, en ontvangt het bedrijf goedkeuringen vanuit de hele wereld. Op deze manier is Air Products een echte leider in het bevorderen van de wetenschap van gasmengselstabiliteit.
Deze innovatieve en klantgerichte aanpak stelt onze klanten in staat om de voorraadkosten te verlagen ten opzichte van equivalenten met een kortere houdbaarheid, het ongemak van cilinderwisselingen te minimaliseren en de naleving van wetgeving of kwaliteit in diverse industrieën te vereenvoudigen. Een gasmengsel van Air Products biedt extra gemoedsrust dat het nog vele jaren binnen de krappe specificaties blijft.

Vragen? Wij hebben antwoorden.

CONTACT OPNEMEN:

HULPMIDDELEN